Zinzino Vegan Shake

Zinzino Leanshake Vegan

Zinzino LeanShake is een heerlijke en gezonde maaltijdvervanging om af te vallen. Gebruik het om vet te verliezen, spieren op te bouwen en tegelijkertijd je microbioom in evenwicht te brengen, voor de gezondheid van de darmen,

Leanshake bevat veel eiwitten en voedingsvezels en bevat vitaminen, mineralen en allerlei andere voedingsstoffen. Het is vrij van gluten en soja, heeft een ultra lage glycemische index/ glycemische lading en bevat alleen natuurlijke smaakstoffen. Kies tussen twee heerlijke smaken: vanille en bessen.

Belangrijkste voordelen:

 • Gewicht verliezen
 • Spieren opbouwenZinzino LeanShake Vanille
 • Evenwicht in je darmen
 • Vegetarisch
 • Ultra lage glycemische index/glycemische lading
 • Rijk aan eiwitten met erwt-eiwitisolaat en havereiwitten
 • Rijk aan vezels met het Zinobiotic-vezelmengsel
 • 223 kcal per portie
 • Bevat spinazie en boerenkool
 • Zoetstoffen en smaken uit natuurlijke bronnen
 • Glutenvrij
 • Bron van 25 andere vitaminen en mineralen

KWALITEIT + SYNERGIE = RESULTATEN

LeanShake wordt geformuleerd met de best beschikbare eiwitten, vezels, vetzuren, vitamine en mineralen om optimale effecten te bereiken tijdens gewichtsverlies en sport.

AFVALLEN

LeanShake is een maaltijdvervangend product speciaal ontworpen ter vervanging van één of meer maaltijden per dag voor het verliezen1 of behouden2 van gewicht. Het is een voedzame maaltijd geformuleerd met de beste beschikbare ingrediënten; hoogwaardige eiwitten, vijf dieetve-zels, verschillende vetzuren en 25 verschillende vitaminen en mineralen. Het voorziet u alle voeding die uw lichaam nodig heeft terwijl het minder calorieën bevat dan uw normale maaltijd.

SPIEREN OPBOUWEN

Eiwitten dragen bij aan de groei van de spiermassa tijdens het trainen3. Le-anShake wordt geformuleerd met de beste beschikbare eiwitten op de markt.Verscheidene mineralen6 en ook een aantal van de vitaminen hebben gezond-heidsclaims met betrekking tot een normale spierfunctie7. LeanShake kan ook worden geconsumeerd als een extra maaltijd voor of na de lichaamsbeweging.

BRENG JE DARMEN IN EVENWICHT

De dieetvezels in Leanshake zijn hetzelfde als in ZinoBiotic en stimuleren de groei van goede bacteriën in alle delen van de dikke darm. De goede bacteriën hebben dieetvezels als voeding nodig om gezond te blijven en zich te ontdoen van minder gewenste bacteriën . De goede bacteriën dra-gen bij aan veel belangrijke lichaamsfuncties, zoals verwerken van onver-teerd voedsel, de productie van vitaminen en het bijhouden van ons im-muunsysteem. Gezonde darmen zijn essentieel voor een gezond lichaam.

Gebruiksaanwijzing: Schud de zak enkele malen voorzichtig voor opening. Meng 60 g (2 maatlepels) poeder met 200-250ml water of 30 g poeder met 250ml melk of amandelmelk en schud enkele seconden in een shaker.

Voor gewichtsvermindering: vervang 2 maaltijden per dag metLeanShake1 en eet 1 voedzaam uitgebalanceerde maaltijd.

Voor evenwichtige voeding en gewichtsonderhoud: vervang 1 maaltijd per dag met LeanShake en eet 2 evenwichtige voedzame maaltijden. Dit draagt bij tot het behoud van gewicht na gewichtsverlies.

Dit product moet onderdeel uitmaken van een energiedieet, samen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk voldoende water in te nemen. Het is belangrijk de aanwijzingen te volgen. Opmerking: voordat je dit product of een gewichtsbeheersingsprogramma gaat gebruiken, is het raadzaam om een arts te raadplegen. Dit product mag niet worden gebruikt door kinderen onder de leeftijd van vier jaar of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven of mensen met eetstoornissen. Personen met medische aandoeningen moeten dit product niet gebruiken zonder een arts te raadplegen.

INGREDIËNTEN VANILLESMAAK

Organisch erwt-eiwitisolaat, havereiwit, kokospalmsappoeder, saffloerolie, spijsverteringsbestendig zetmeel (tapioca maltodextrine), natuurlijk aroma (vanille), lijnzaadolie, spinazie- en boerenkoolpoeder, kaliumcitraat, calcium-fosfaat, kaliumfosfaat, natrium citraat, magnesiumcitraat, ferripyrofosfaat, mangaansulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, chroomchloride, natriummolybdaat, middellange-keten triglyceriden (MCT) olie, psylliumpoeder, haver bèta-glucaan poeder, inuline, maltodextrine, qui-noapoeder, honingpoeder, xanthaangom, ananasextractpoeder (bromaline), papaya-extractpoeder (papaïne), ascorbinezuur, nicotinamide, tocoferol, calciumpantothenaat, riboflavine, thiamine, pyridoxine hydrochloride, reti-nolacetaat, foliumzuur, biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine, tricalcium-fosfaat, zoetstof (steviol glycoside).

INGREDIËNTEN BESSENSMAAK

Organisch erwt-eiwitisolaat, havereiwit, kokospalmsappoeder, saffloerolie, spijsverteringsbestendig Zetmeel (tapioca maltodextrine), natuurlijk aroma (aardbei en framboos), lijnzaadolie, spinazie- en boerenkoolpoeder, kaliumci-traat, calciumfosfaat, kaliumfosfaat, natrium citraat, magnesiumcitraat, ferri-pyrofosfaat, mangaansulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, kaliumjodide, natrium-seleniet, chroomchloride, natriummolybdaat, middellange-keten triglyceriden (MCT) olie, psylliumpoeder, haver bèta-glucan poeder, inuline, maltodextrine, quinoapoeder, honingpoeder, xanthaangom, rode bietenpoeder, ananasex-tractpoeder (bromaline), papaya-extractpoeder (papaïne), ascorbinezuur, ni-cotinamide, tocoferol, calciumpantothenaat, riboflavine, thiamine, pyridoxine hydrochloride, retinolacetaat, foliumzuur, biotine, cholecalciferol, cyanocoba-lamine, tricalciumfosfaat, zoetstof (steviol glycoside).

Klik hier voor de voedingswaarde tabel.

Klik hier voor een video over de LeanShake door Dr. Paul Clayton.

FAQ Leanshake

Wat is erwt-eiwit en wat zijn de voordelen?

Erwt-eiwit is een goede plantaardige bron van eiwitten, speciaal geschikt voor vegetariërs of mensen die een strikt dieet volgen. Het heeft een goe-de inhoud van essentiële aminozuren. Eiwitten dragen bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa en het onderhoud van normale botten.

Wat is havereiwit en wat zijn de voordelen?

Havereiwit is een goede plantaardige bron van eiwitten, speciaal geschikt voor vegetariërs of mensen die een strikt dieet volgen. Het heeft een goe-de inhoud van essentiële aminozuren en het smaakt daarbij ook goed. Eiwitten dragen bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa en het onderhoud van normale botten.

Waarom is de vezelinhoud in LeanShake uniek?

LeanShake heeft een hoog gehalte aan dieetvezel. De voedingsvezels om-vatten zowel oplosbare als onoplosbare typen. Oplosbare vezels worden gegist door de micro-organismen van de dikke darm terwijl de onoplos-bare vezels ongegist door de dikke darm gaan. Zowel oplosbare als onoplosbare vezels worden prebiotische vezels genoemd, wat betekent dat ze de groei en het onderhoud van de gunstige darmflora stimuleren. De darmflora heeft vele belangrijke beschermende en metabole functies en moet op de juiste manier worden gestimuleerd, bijvoorbeeld door het toevoegen van de juiste typen en hoeveelheden voedingsvezels.

Zijn er vetzuren toegevoegd aan LeanShake?

Aangezien LeanShake onder de richtlijn maaltijdvervanging voor gewichtsbeheersing valt, is het verplicht om wat linolzuur aan de shake toe te voegen. Aangezien de focus van Zinzino ligt op het evenwicht tussen omega-6 en omega-3 vetzuren, hebben we alfa-linoleenzuur aan LeanShake toegevoegd om een gunstig evenwicht van de ome-ga-6/omega-3 in de shake te krijgen. Vergeet niet dat LeanShake geen product is dat wordt gebruikt voor balans. Gebruik BalanceOil of Balan-ceShake voor balans.

Worden er natuurlijke smaak- en zoetstoffen gebruikt in LeanShake?

Ja, de smaak- en zoetstoffen in beide LeanShakes zijn natuurlijk. Kokos-nootpalmolie en stevia worden gebruikt als zoetstoffen. Daarnaast wordt honingpoeder gebruikt voor een goede en evenwichtig zoete smaak.

Wat is quinoa en waarom heeft Zinzino dit gekozen voor de shake?

Quinoa wordt gezien als een superfood. Het is een inheemse graan die al duizenden jaren wordt geteeld in Zuid-Amerika. Quinoa is bekend door zijn hoog gehalte aan voedingsstoffen van eiwit, vezel, ijzer, koper, thiamine en B6. In LeanShake biedt het een romige en soepele textuur.

Zijn er andere goede ingrediënten in LeanShake die niet hierboven worden vermeld?

Ja, 25 verschillende vitaminen en mineralen, papaja en ananasextract dat papaïne en bromelaïne enzymen levert.

Welke gezondheidsclaims kunnen we gebruiken voor LeanShake?

– Eiwitrijk: Eiwitten dragen bij aan de groei en het onderhoud van spier-massa en het onderhoud van normale botten.
– Vezelrijk: Vezel draagt bij tot een toename van fecale bulk.
– Beta glucanen van haver: draagt bij aan het behoud van het normalebloedcholesterolgehalte
– Hoge ALA draagt bij tot de instandhouding van normale bloedcholeste-rolspiegels
– Hoge PUFA draagt bij tot de instandhouding van normale bloedcholeste-rolspiegels
– Vitamineclaims en mineraalclaims voor het volgende: Vitamine A, vitamine C, vitamine E, vitamine D, vitamine B1 naar B12, calcium, ka-lium, fosfor, ijzer, zink, koper, jodium, selenium, natrium, magnesium, mangaan en chroom.

Is er andere relevante informatie over LeanShake?

LeanShake is: laag in calorieën, laag op de glycemische index, vrij van soja, vrij van gluten.

Wat is de dagelijkse dosering van LeanShake?

Meng 60 g LeanShake met 200-250ml water of meng 30 g LeanShake met 250ml (plantaardige) melk of melksubstituten voor een evenwichtige voeding en gewichtsonderhoud: vervang 1 maaltijd per dag met LeanShake en eet 2 voedzaam uitgebalanceerde maaltijden. Voor gewichtsbeheersing: vervang 2 maaltijden per dag met LeanShake en eet 1 voedzaam uitgebalanceerde maaltijd.

Wat is de glycemische index en glycemische lading?

De glycemische Index (GI) is een relatieve ranking van koolhydraten in voedingsmiddelen op basis van hoe zij van invloed zijn op de glucosespiegels van het bloed.

Glycemische lading (GL) schat het effect van koolhydratenconsumptie met behulp van de glycemische index en rekening houdend met de hoeveelheid koolhydraten die is verbruikt. GL is een GI-gewogen maat van het koolhydraatgehalte.

Vegan Shake bestellen?

De voordeligste optie is om de shake rechtstreeks via de website van Zinzino te bestellen of een prepaid pakket.
Bij 1 abonnement naar keuze ontvang je op alle overige producten ook de hoogste korting.
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order en ontvang je nog niks, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling voor 2 maanden  toegezonden. Orders worden dus per 2 maanden voor 2 maanden verzonden, maar de betaling word verspreid over 2 maanden, je betaald hierdoor altijd 1 maand vooruit.

Wil je geen abonnement dan heb je ook de mogelijkheid om in de webshop van Skin Enzo te bestellen.