Zinzino Viva+

Zinzino Viva+

Viva+ is een natuurlijk voedingssupplement speciaal gemaakt om stress te verlichten en uw stemming en welzijn te verbeteren. Het ondersteunt een gezond functionerend zenuwstelsel en gezond functionerende hersenen, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid. Zinzino Viva+

Viva+ is een combinatie van affron®, een gestandaardiseerd en gepatenteerd extract van pure, premium saffraanstigma’s (Crocus sativus L) uit Spanje, een vitamine B-complex van boekweit, magnesium uit zeewater, jodium en vitamine C uit acerola.

Alle ingrediënten zijn toegevoegd voor uw algemeen welzijn en samen vormen ze een zachte maar krachtige symbiose.

Inhoud: 60 tabletten, nettogewicht 18 g.

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Extract van Spaanse saffraanstigma’s
Vitamine C afkomstig van acerola bessen Vitaminen B zijn afkomstig van boekweit Magnesium afkomstig van zeewater
Hulpstoffen afkomstig van rijst en plantaardige olie

Belangrijkste voordelen:

  • Bevat vitamine C en magnesium die een normaal zenuwstelsel ondersteunen en helpt om gewone stress te verlichten
  • Bevat vitamine C en magnesium die bijdragen aan het verlichten van mentale vermoeidheid
  • Bevat vitamine C die helpt om een positieve stemming te bevorderen
  • Bevat jodium, magnesium en vitamine C die normale mentale prestaties ondersteunen
  • Bevat jodium en magnesium die de normale cognitieve functie ondersteunen

EEN SPA VOOR DE GEEST
Bedekt u in luxe comfort, laat incidentele stress wegsmel- ten en helpt u zich uitgerust te voelen!1

EEN GOEDE NACHTRUST
Bevordert rustgevende slaap, zodat u op natuurlijke wijze dieper kunt slapen

NEXT GEN NUTRITION®
Geformuleerd met affron , het gepatenteerde
saffraanextract van de nieuwste generatie. Helpt bij het herstellen van de mentale alertheid wanneer u zich slaperig of vermoeid voelt en verbetert de concentratie,
het leervermogen, het geheugen en denkvermogen.

BETER DAN GOUD
Saffraan is de duurste specerij ter wereld, het is duurder dan goud. Die hoge prijs heeft niet alleen te maken met hoe het eruitziet, ruikt en smaakt. Het meest waardevolle is hoe u er zich door gaat voelen.

GELUKKIG LEVEN
Saffraan heeft als bijnaam het “sunshine spice”. Niet alleen vanwege zijn kenmerkende kleur maar omdat het kan helpen bij het verbeteren van je stemming en gemoedstoestand. Wil u zich beter ontspannen en productiever zijn, gebruik dan Viva+. Want niets voelt beter dan een optimaal gevoel.

Lees hier alle goedgekeurde EFSA claims op de Zinzino Viva.

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING: Volwassenen en kinderen ouder dan 4 jaar: 1-8 tabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.
BEWAARADVIES: Droog op kamertemperatuur. Buiten het bereik van kinderen houden.
WAARSCHUWING: Raadpleeg een arts of verpleegkundige voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een medische aandoening hebt of voordat u het product aan kinderen geeft.

ZINZINO NOOTROPIC BLEND: Saffraan, magnesium, vitamine B-complex, vitamine C en jodium.

INGREDIËNTEN: Vulstoffen (voorgegelatineerd zetmeel van maïs, beta-cyclodextrine uit cassave), magnesium uit zeewater, vitamine C uit acerolaextract (Malpighia glabra), extract van saffraanstigma’s (Crocus sativus), antiklontermiddelen (stearinezuur rijstvliesextract en rijstconcentraat), vitamine B-complex van gemalen boekweitspruiten (Fagopyrum escelentum), kaliumjodide.

Brein en stemming

De chemie van het brein is zeer complex en is afhankelijk van veel voedingsstoffen om optimaal te functioneren en is kwetsbaar voor metabole disbalans. Wanneer dit gebeurt, kunnen vele symptomen ontstaan.

Neuronen communiceren met elkaar met behulp van een scala aan chemische boodschappers die neurotransmitters genoemd worden, en deze communicatie, de groei en overleving van het neuron zelf, worden gemoduleerd door lokaal werkende eiwitten zoals de Brain-Derived Neurotrophic Factor (BDNF). Veranderingen in neurotransmitterniveaus en -opname zijn gevonden in omstandigheden zoals stress en verandering in stemming en dit heeft geleid tot de ontwikkeling van geneesmiddelen die neurotransmitterniveaus manipuleren. Het feit dat deze geneesmiddelen langzaam en relatief ondoeltreffend zijn, leidde tot andere wetenschappelijke manieren van onderzoek en onlangs werd aangetoond dat veranderingen in de BDNF en gerelateerde factoren zeer belangrijk kunnen zijn. Er werd aangetoond dat de bio-actieve bestanddelen zowel neurotransmitters als de BDNF versterken.

Van de bioactieve bestanddelen in saffraan is aangetoond dat ze zowel neurotransmitters als BDNF verbeteren.

VIVA – SAFFRAANEXTRACT IN COMBINATIE MET VITAMINEN VOOR EEN MAXIMAAL EFFECT

Viva is een natuurlijke voedingssupplement met een combinatie van affron®, een extract van premium kwaliteit van pure saffraan stigmas (Crocus sativus L) uit Spanje, vijf B-vitaminen, jodium en vitamine C. Alle ingrediënten dragen bij aan ons algemeen welzijn en samen vormen ze een zacht maar krachtig verbond dat uw leven op verschillende manierenkan verbeteren.

SAFFRAAN

Saffraan is een van de duurste specerijen ter wereld. Saffraan wordt in verschillende delen van de wereld verbouwd en aangezien het oogsten en verwerken met de hand wordt gedaan, moet het in de meeste gevallen vooraf worden behandeld met warmte of straling vanwege de aanwezigheid van micro-organismen, waaronder pathogenen zoals E.coli. Deze behandelingen verminderen microbiële verontreiniging maar ze verlagen ook het aantal bioactieve componenten, dus de kwaliteit van het product.
Spaanse saffraan is anders! De Spaanse saffraan wordt ook
met de hand geoogst, maar dankzij de verbouw- en oogstmethode veroorzaakt het geen problemen door micro-organismen en heeft het geen radiotherapiebehandeling nodig. Dit betekent dat alle bioactieve bestanddelen nog aanwezig zijn in het saffraan en
dat de geëxtraheerde hoeveelheden hoger zijn.

AFFRON®, DE NIEUWE GENERATIE SAFFRAANEXTRACT

affron® wordt geëxtraheerd uit Spaans saffraanstigma’s met
behulp van een zeer geavanceerd proces dat het profiel van bioactieve bestanddelen verbetert. In het proces is het extract gestandaardiseerd zodat het minimaal 3,5% van de bioactieve verbinding Lepticrosalides®* bevat met grote hoeveelheden van
de twee belangrijkste actieve bestanddelen: Safranal (0,03 – 1%) en crocines (3,48 – 8,0%) en deze hoge gehaltes onderscheiden de affron® en de effecten van alle andere saffraanextracten op de markt.
*gestandaardiseerd door hoge prestatie vloeistofchromatografie (High Performance Liquid Chromatography, HPLC), een proces waarbij elke bioactieve stof geïdentificeerd en gekwantificeerd wordt. affron® is genetisch 100% DNA-gecertificeerd als Crocus sativus L.

NORMALE COGNITIEVE EN ZENUWFUNCTIE

Ons zenuwstelsel bestaat uit twee hoofddelen: het centrale
en het perifere zenuwstelsel. Beide systemen zijn betrokken bij
het verzenden van signalen tussen de hersenen en de rest van het lichaam, waardoor we kunnen ademen, zien, denken en normaal bewegen. Viva+ bevat vitamine C, jodium en magnesium die bijdragen aan de normale functie van het zenuwstelsel. Vitamine C bevordert ook de normale cognitieve functie.

VERBETERDE MENTALE EN PSYCHOLOGISCHE ALERTHEID

Een dieet dat consistent laag is aan essentiële voedingsstoffen kan in de loop der tijd in ons lichaam zowel mentale als fysiologische functies in gevaar brengen. Het kan onze slaap, ons geheugen en het vermogen om ons te concentreren, beïnvloeden. Viva+ bevat vitamine C en magnesium die bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid en aan een normale psychologische functie, zodat je je op je best kunt voelen en zijn.

Veel gestelde vragen

Dosering?
Voor de meeste mensen wordt een dosering van 2 tabletten, (elk met 14 mg-affron®) aanbevolen. Individuele behoeften kunnen verschillen en wanneer dat nodig is, kunnen er veilig extra tabletten worden ingenomen.

Wanneer?
Je kunt Viva ‘s ochtends innemen, ‘s middags of ‘s avonds, afhankelijk van je vereisten. Neem 2 tabletten op hetzelfde moment of op verschillende tijdstippen. Het is over het algemeen beter om ze met voedsel in te nemen.

Timing?
Mensen gebruiken Viva om verschillende redenen en iedereen reageert anders. Bij sommige mensen is in enkele dagen al een aanzienlijke verbetering merkbaar en bij anderen duurt het 3-4 weken.

Hoe vaak?
Sommige nemen Viva tijdens periodes van stress, terwijl anderen dagelijks Viva nemen.

Veiligheidskwesties?
De toxiciteit van het saffraanextract is getest in vivo en in vitro (Abdullaev et al., 2002). De auteurs concludeerden dat doses tot 1,0 g/dag voor saffraanextract veilig zijn (= 70 Viva-tabletten.) 5 gram saffraanextract

(= 350 Viva-tabletten) wordt beschouwd als giftig.

Zwangerschap of borstvoeding?
Raadpleeg een arts of verpleegkundige alvorens het productte gebruiken als je probeert zwanger te worden, zwanger bent, borstvoeding geeft of een medische aandoening hebt. Saffraanextract is een veilig ingrediënt, maar in grote doses (zie hierboven) kan het leiden tot baarmoedercontracties die een miskraam kunnen veroorzaken.

Dosering na verloop van tijd?
Het antwoord is altijd persoonlijk, maar de meerderheid zou na een week gebruik effect moeten voelen. Viva kan voor langere tijd worden ingenomen, dan wel op elk gewenst moment zonder problemen worden beëindigd.

Kinderen?
Viva is bedoeld voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Een arts of verpleegkundige moet worden geraadpleegd alvorens het aan kinderen onder de 12 jaar te geven.

Waarom zijn er micronutriënten in de tablet?
De B – en C-vitaminen en de jodium in de Viva-tabletten ondersteunen meerdere mentale functies en daardoor is een perfecte match met affron®.

HPLC?
High-performance liquid chromatography is een techniek in de analytische chemie gebruikt om elk onderdeel in een mengsel te scheiden, identificeren en kwantificeren. We kunnen 100% zeker zijn over de hoeveelheid bioactieve stoffen in Viva.

Zinzino Viva+ bestellen?

De voordeligste optie is om Viva te bestellen rechtstreeks via de website van Zinzino in abonnementsvorm of een prepaid pakket met 10 doosjes.
Bij het aangaan van 1 abonnement naar keuze ontvang je op alle overige producten de hoogste korting.
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order en ontvang je nog niks, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling voor 2 maanden toegezonden. Orders worden dus 1x per 2 maanden geleverd voor 2 maanden tegelijk, de betaling word wel verspreid over 2 maanden, je betaald altijd 1 maand vooruit.

Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.
Wil je liever geen abonnement, dan heb je ook de mogelijkheid om in de webshop van Skin Enzo te bestellen.