Zinzino Xtend

Zinzino Xtend

Xtend is het meest geavanceerde supplement dat op het moment verkrijgbaar is. Het begint met een volledig assortiment van 23 vitaminen, sporenelementen met toevoeging van de belangrijke fytonutriënten* en het geheel wordt dan afgerond met Wellmune, een gezuiverd 1,3/1,6 bèta-glucaan verkregen uit bakkersgist.Zinzino Xtend

 

* Fytonutrënten zijn natuurlijke chemicaliën/voedingsstoffen geproduceerd door planten.

Belangrijkste voordelen:

  • Geniet van meer energie
  • Verbeter uw bot- en gewrichtsfunctie
  • Geef uw immuunsysteem een oppepper
  • Afkomstig van natuurlijke ingrediënten
  • 145 goedgekeurde gezondheidsvoordelen (Europese autoriteit voor voedselveiligheid, EFSA)
  • Biedt een uitgebreid programma benodigde voedingsfactoren voor weefselgroei en herstel

GENIET VAN MEER ENERGIE

De B-vitaminen (B1-B12) en ook een aantal mineralen in Xtend zoals koper, magnesium, jodium en mangaan hebben gezondheidsclaims waarin staatdat ze belangrijk zijn voor een normale energie-producerende stofwisseling.

VERBETER UW BOT- EN GEWRICHTSFUNCTIE

Xtend bevat diverse vitamines en mineralen met goedgekeurde gezondheidsclaims gerelateerd aan botten en spieren. Dit zijn vitamine D, C, K en magnesium, mangaan en zink.

VITAMINE K2

Vitamine K2 is een zeer belangrijke vitamine, die we helaas niet (genoeg) uit onze dagelijkse voeding halen.
Deze vitamine is met name belangrijk om de kans op aderverkalking en afbraak van botten tegen te gaan. Vitamine K2 haalt het calcium uit je bloed en transporteert dit naar je botten, waardoor aderverkalking tegen wordt gegaan en er sterkere botten kunnen ontstaan en de kans op osteoporose aanzienlijk vermindert.
Ook cholesterol kan zorgen voor het dichtslibben van aders, bijv. als er kleine ontstekinkjes ontstaan in aders. Het lichaam kan cholesterol als ‘pleister’ aanmaken en zo langzaamaan ophopen. Vitamine K2 kan helpen dit tegen te gaan. Wel moet je er rekening mee houden dat dit gemiddeld 2 a 3 jaar tijd nodig kan hebben afhankelijk in hoeverre aders dichtgeslipt zijn en levensstijl. Wel is het noodzakelijk om ook de oorzaak aan te pakken en de eventuele ontstekingen tegen te gaan, hierbij zou een zuivere onstekingsremmende olie zoals de BalanceOil in kunnen bijdrage.

GEEF UW IMMUUNSYSTEEM EEN OPPEPPER

Xtend bevat 1,3/1,6 bèta glucanen. Van deze voedingsstof, afkomstig van de celwanden van een zeer gezuiverde, eigen stam van bakkersgist, is klinisch bewezen het immuunsysteem te versterken*. Verscheidene van de verbindingen (bijvoorbeeld foliumzuur, ijzer, b6, koper) dragen ook bij aan dit cruciale gezondheidsvoordeel. (*gedocumenteerd in 13 klinische proeven)

Naast de vitaminen en mineralen in Xtend bevat het ook carotenoïden,xanthofylen en een groep polyfenolen uit diverse groenten, kruiden en fruit. Om dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen uit je voedsel te verkrijgen, moet je elke dag meer dan 3000 calorieën van de meest voedingsrijke voedingsmiddelen eten.

Alle ingrediënten in Xtend zorgen voor meer dan honderd gezondheidsvoordelen bevestigd door de EFSA (de Europese Autoriteit voor Voedsel-veiligheid). Klik hier om alle claims in te zien. Deze hebben invloed op elke cel, orgaan en weefsel in het lichaam. Xtend is de perfecte aanvulling op BalanceOil, en voorziet jouw van een volledig voedingsondersteuningsprogramma.

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS: voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Innemen met voeding. Neem 2-4 tabletten per dag. Dagelijkse dosis niet overschrijden.

OPSLAG: Opslaan in een donkere en droge plaats bij kamertemperatuur of in de koelkast.

OPMERKING: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Een onbedoelde overdosis van ijzer bevattende producten is een belangrijke oorzaak van fatale vergiftiging bij kinderen onder de 6. Houd dit product buiten het bereik van kinderen. Bel in het geval van een onbedoelde overdosis onmiddellijk een arts. De arts moet worden geraadpleegd voordat zwangere vrouwen of kinderen jonger dan 12 jaar Xtend gaan gebruiken.

Klik hier voor een video waarin Dr Paul Clayton uitleg geeft over de Zinzino Xtend.

Wetenschappelijk onderzoek vitamine K2.

Veelgestelde vragen Xtend

Waarom moet ik Xtend nemen?

Het compenseert het moderne dieet, wat een tekort vertoont aan de meeste behoeften van de micro- en fyto-nutriënten voor een optimale gezondheid.

Zijn er volwassenen die Xtend niet mogen gebruiken?

Xtend is bedoeld voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Geen andere contra-indicaties.

Xtend bevat vitamine K. Is dit een probleem voor mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken?

Vitamine K is een vetoplosbaar vitamine dat het menselijk lichaam nodig heeft voor complete synthese van bepaalde eiwitten. Deze eiwitten zijn nodig voor bloed d.w.z. om het bloeden te stoppen, en daardoor is vitamine K een essentiele voedingsstof voor alle mensen.
Echter, er zijn mensen die te maken hebben met te dik bloed en die daardoor bloedverdunners als medicijn nodig hebben. Aangezien vitamine K het bloed helpt stollen, het bloed dus dikker maakt, kan het wellicht de effectiviteit verlagen van het voorgeschreven medicijn (b.v. warfarine) om het bloed dunner te maken.
Indien je bloedverdunnende medicijnen neemt en supplementen dat vitamine K bevat, is het belangrijk dat je je arts hierover inlicht. Als de arts jouw bloedstollingstijd regelmatig controleert, dan kan, indien nodig, de arts de dosis van jouw medicijnen aanpassen..

Is het gewoon een standaard multivitamine?

Xtend is zo veel meer. Het bevat alle belangrijke vitamines en elementen maar het combineert ze met een volledig spectrumfyto-nutriënten programma en geavanceerde immune steun.

Klik hier voor de voedingswaarde tabel.

INGREDIËNTEN

bulkmiddelen (bètacyclodextrine, microkristallijn cellulose, tricalciumfos-faat), olijfbladextract (olea europea folia), magnesiumhydroxide, algen(ascophyllum nodosum), 1,3-1,6 bèta-glucanen * (van saccharomycescerevisiae), kurkumawortelextract (curcuma longa), vitamine C, broc-coli-extract (brassica oleracea), zinkbisglycinaat, vitamine E- gemengdetocoferolen en tocotrienolen, groenethee-extract (camellia sinensis), to-matenextract (solanom lycopersicum), ijzerbisglycinaat, antiklontermidde- len (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, polyvinylpyrrolidon),goudsbloemextract (tagetes erecta), foliumzuur, vitamine K2, natriumselenaat, niacinamide, co-enzym Q10, natriummolybdeen, mangaan- bisglycinaat, micro-algenextract (dunaliella salina), koperbisglycinaat, pantotheenzuur, vitamine B12, vitamine D3, chroomchloride, vitamine B6,thiamine hydrochloride, riboflavine, vitamine K1, kalium, jodium, biotine. *Wellmune.

Zinzino Xtend bestellen?

De voordeligste optie is om Xtend te bestellen rechtstreeks via de website van Zinzino in abonnementsvorm of een prepaidpakket
Bij het aangaan van 1 abonnement naar keuze ontvang je op alle overige producten de hoogste korting.
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling weer verzonden. Orders worden dus 1x per 2 maanden geleverd voor 2 maanden tegelijk, de betaling word wel verspreid over 2 maanden, je betaald altijd 1 maand vooruit.

Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.
Wil je liever geen abonnement, dan heb je ook de mogelijkheid om in de webshop van Skin Enzo te bestellen.