Zinzino voedingssupplementen

Waarom Zinzino?

Zinzino is een zweeds bedrijf, opgericht in 2005 en waarbij de focus ligt op gezondheid.
Zij bieden functionele voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij de aandacht gericht is op gezondheid, kwaliteit en milieu. Zinzino ontwikkelt al hun producten zelf en is gevestigd in het noorse Göteborg.
Een gezonde huid vind zijn oorsprong van binnenuit.
Door niet alleen van buitenaf te werken, maar ook van binnenuit, kan je huidproblemen nog doelgerichter aanpakken.
Mijn keuze om met Zinzino te werken is dan ook vanwege het totaal plaatje dat ze bieden.
Bewezen kwaliteit d.m.v. de droogbloed testen waarmee je inzicht krijgt in je gezondheid en voortgang, de natuurlijke producten, betaalbare producten, ze zijn altijd op zoek naar verbetering en de keuze/samenstelling van producten.

Lees onder het kopje Zinzino voedingssupplementen welke producten er allemaal zijn en de bijbehorende belangrijke informatie.

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze gezondheid en doen we van alles om gezond te leven. Tegelijkertijd zien we steeds meer gezondheidsproblemen, bijv. een laag energieniveau, een toename van allergieën of de welvaartsziekten waar we dagelijks over lezen. Het wordt tijd om je af te vragen hoe dit komt. Veel specialisten zijn het erover eens dat o.a. een juiste balans in omega-vetzuren en een gezonde darmflora van essentieel belang zijn voor een goede gezondheid.

Wetenschap zit in onze natuur.

Ze zijn de pioniers van op testen gebaseerde, gepersonaliseerde voeding uit Scandinavië.
Ze creëren een nieuwe maatstaf voor supplementen. Met zwart-op-wit bewijs.
Laat jezelf testen voordat je supplementen gaat gebruiken en daarna elke 4 maanden om je voortgang te volgen en te bewijzen dat je op op de goede weg bent en blijft.

Haal het giswerk uit een gezondere manier van leven, je bent uniek. Om een leven in balans te krijgen is er niet één snelle oplossing voor iedereen. Het is een persoonlijke reis en zij zijn er om je instructies te geven.

Overgaan van giswerk naar op testen gebaseerde voeding vormt de kern van wat wij doen. Daarom zijn onze volledig natuurlijke, wetenschappelijk bewezen supplementen voor jou persoonlijk op maat gemaakt. En waarom ze altijd schriftelijk bewijs geven dat ze hun werk doen.

De missie van Zinzino

De wereld weer in evenwicht brengen. Eén iemand per keer.
“Alles wat we doen draait om jou. En we testen je lichaam om het te bewijzen. Gesteund door de wetenschap, aangedreven door de natuur en geleid door ons sterke Scandinavische erfgoed. We zijn hier om jouw leven weer in evenwicht te brengen. Dit is een missie die we elke dag in de praktijk brengen.

“”We willen de wereldleider zijn in gepersonaliseerde voeding en preventieve gezondheid.”