Zinzino Balanceoil+ Premium

REVOLUTIONARY EXTRA VIRGIN OLIVE OIL IN BALANCEOIL+ PREMIUM

Superioriteit heeft zijn prijs. BalanceOil+ Premium is een evolutie van ons volledig natuurlijk polyfenol omega- balance voedingssupplement. Het uitzonderlijke en innovatieve mengsel, op basis van R.E.V.O.O olie, zorgt voor een krachtige toevoer van polyfenolen en verschil- lende fytonutriënten. Daarom maakt BalanceOil+ Premium een efficiëntere en doeltreffendere absorptie en bloed- lipiden bescherming dan ooit mogelijk; het verhoogt veilig je Omega-3 niveaus, past je Omega-6:3 verhouding aan en creëert gunstige niveaus voor je cholesterol, je hart en voor je hersenen.

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Natuurlijke triglyceride visolie
Koudgeperste revolutionaire extra vierge olijfolie Vitamin D3 uit lanoline
Gemengde tocoferolen van plantaardige oorsprong Gecertificeerde natuurlijke aroma’s

POLYFENOLBESCHERMING

Bescherm je cellen tegen roesten (oxidatie). Olijfolie polyfenolen dragen bij aan de bescherming van bloed lipiden tegen schade door oxidatie.6

KOM IN BALANS

Breng je Omega-6:3 verhouding naar een 3:1 balans in 120 dagen.

GETESTE VOEDING

Bekijk je persoonlijke resultaten voor en na de test.

ULTRA-PUUR

Moleculair getest op toxines om kwaliteit te leveren, veiligheid en zuiverheid waarop je kunt vertrouwen.

NEXT GEN NUTRITION

Synergetische formule die bijdraagt aan de normale hart-, hersen- en immuunfuncties.

ZORG VANDAAG VOOR DE TOEKOMST

Door BalanceOil+ Premium te kiezen, ondersteun je een uitgebalanceerd evenwichtig ecosysteem in de oceaan met een gecertificeerde duurzame bron van in het wild gevangen vis.

BALANCEOIL+ PREMIUM: VIS- EN OLIJFOLIE IN HARMONIE VOOR BEWEZEN RESULTATEN
De wetenschappelijke samenstelling binnen BalanceOil+ Premium combineert een unieke visoliekwaliteit met gunstige hoeveelheden van zowel Omega-3 als Omega-7, samen met een wetenschappelijk gecertificeerde hoeveelheid olijfolie die polyfenolen, fytonutriënten en Omega-9 in extra hoge hoeveelheden verstrekt, en draagt zo bij aan de verbeterde oxidatieve stabiliteit van Omega-3 lipiden.

De polyfenolen binden zich aan de Omega-3-vetzuren en fungeren als effectieve antioxidanten, die voorkomen dat de lipiden oxideren6. De versterkte polyfenolen van R.E.V.O.O olie bootsen de polyfenolen na die van nature in vis aanwezig zijn en transporteren de kwetsbare Omega-3-vetzuren door het lichaam tot deze veilig binnen de celmembranen worden afgeleverd. De polyfenolen en de mariene lipiden werken op een zeer synergetische manier samen, waardoor het voor het lichaam mogelijk wordt om de Omega-3 niveaus veilig te absorberen, aan te passen en boven de vereiste 8% te houden die nodig is om een Omega-6:3 balans van minder dan 3:1 te bereiken.

De gemiddelde Omega-6:3 verhouding voor mensen die geen Omega-3 supplement nemen is 12:1 voor Noord-Europa, 15:1 voor Europa, en 25:1 voor de VS, zoals blijkt uit onderzoek van ‘s werelds grootste database van essentiële vetzuren, met meer dan 600.000 testen geanalyseerd in het onafhankelijke laboratorium van Vitas Analytical Services. Na inname van BalanceOil+ Premium producten gedurende 120 dagen ligt de gemiddelde verhouding in al deze geografische gebieden onder de 3:1.

DE REVOLUTIONARY EXTRA VIRGIN OLIVE OIL IN BALANCEOIL+ PREMIUM
Balance Oil+ Premium wordt gemaakt met extra vierge olijfolie afkomstig van een gepatenteerd productieproces dat ons de bedrijfseigen R.E.V.O.O olie van gecertificeerde Koroneiki olijven oplevert met ongeëvenaarde gehaltes aan polyfenolen, oliezuur, diverse fytonutriënten en meer. R.E.V.O.O. bevat zelfs tot 30 keer meer polyfenolen dan standaard extra vierge olijfolie. De rijkdom aan Omega-9 (oliezuur) is een ander belangrijk kenmerk, dat actief bijdraagt aan de normalisering van het cholesterolgehalte in het bloed. Het is een hoogwaardig bestanddeel en wordt afzonderlijk verkocht voor €69,00 per 250 ml. De fenomenale voedingsstoffendichtheid wordt hieronder weergegeven:

HET FYTONUTRIËNTENPROFIEL VAN DE REVOLUTIONARY EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

De visoliën die wij selecteren zijn afkomstig van kortlevende, in het wild gevangen, kleine pelagische vissen. Het gaat in de eerste plaats om ansjovis, maar omvat ook sardines en makreel. Al onze olie is afkomstig uit visgebieden die door Friend of the Sea zijn gecertificeerd voor duurzame visserij in niet-verontreinigde wateren, iets wat ecologisch gezien absoluut noodzakelijk is en van essentieel belang als het gaat om het verkrijgen van een olie van hoge kwaliteit die vrij is van zware metalen, PCB’s en andere giftige stoffen.

De vis wordt zorgvuldig stoomgekookt (in geen enkele fase van dit proces worden chemicaliën of oplosmiddelen gebruikt) en vervolgens wordt de hele vis geperst om de olie eruit te halen (ongeveer 3-5% van de vis). Zoals bij alle visoliën moet de olie worden geraffineerd via een proces van 4 stappen. Dit wordt gedaan door de fabrikant, LYSI in IJsland, en het elimineert smaken, geuren en eventuele milieuver- ontreinigende stoffen die anders de kwaliteit van het product zouden kunnen aantasten. Vandaar dat onze visolie voldoet aan alle EFSA, FDA en andere strenge voorschriften die wereldwijd gelden.

LYSI voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen en is GMP gecertificeerd voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Bijgevolg zijn de BalanceOil+ Premium en de gewone BalanceOil+ producten ook GMP gecertificeerd.

NATUURLIJKE TOCOFEROLEN

Gemengde tocoferolen zijn een vaak gebruikte antioxidant in voedingssupplementen. De natuurlijke tocoferolen worden specifiek gemaakt van GGO-vrije, zeer geraffineerde sojaoliedistillaten, die verdere raffinage ondergaan om ervoor te zorgen dat ze geen soja- eiwitten bevatten. Dit betekent dat er geen allergenen in het product aanwezig zijn. De kenmerkende samenstelling binnen BalanceOil+ Premium is: alfa-, bèta-, gamma- en delta-tocoferolen.

VITAMINE D3

BalanceOil+ Premium bevat vitamine D3 (cholecalciferol). We gebruiken een natuurlijke vitamine D3 op basis van lanoline, een natuurlijk vet dat in schapenwol voorkomt. De vitamine D3 wordt gemaakt door het oplossen van een voorloper van vitamine D3 uit de lanoline. Het wordt vervolgens chemisch gewijzigd en geactiveerd door blootstelling aan ultraviolet (UV) licht. Het chemische proces is vergelijkbaar met het proces dat plaatsvindt in de menselijke huid wanneer het vitamine D3 produceert als gevolg van blootstelling aan zonlicht.

Olijfpolyfenolen    2650 mg / kg
Hydroxytyrosol & Tyrosol  1300 mg / kg
Oleocanthal + Oleaceïne  1200 mg / kg
Oleuropeïne 20 mg / kg
Squaleen 3740 mg / kg
Vitamine E. 330 mg / kg
Mascinezuur. 56 mg / kg

HET SPECIALE MENGSEL VAN VISOLIE TER ONDERSTEUNING VAN EEN NORMALE HART- EN HERSENFUNCTIE
De visolie die in BalanceOil+ Premium producten wordt gebruikt, is een selectief verkregen visolie van de kwaliteitsklasse 20/10 EPA/DHA (tegenover de industriestandaard van 18/12) met een uniek profiel van essentiële vetzuren voor zowel Omega-3 (EPA, DHA, DPA) als Omega-7 (POA, VA).

Norwegian Formulation. Geproduceerd in IJsland.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN EEN PRODUCT BOORDEVOL POLYFENOLEN EN FYTONUTRIËNTEN

Draagt bij aan een normale hersenfunctie1 en hartfunctie2 omdat de dagelijkse dosis 700 mg DHA bevat

Draagt bij aan een normaal immuunsysteem3 omdat de dagelijkse dosis 20 μg vitamine D3 bevat

Helpt bij het handhaven van goede niveaus van EPA en DHA in je lichaam

Helpt optimale Omega-6:3 niveaus in je lichaam te behouden

Helpt de polyfenolniveaus in je lichaam te behouden om bloedlipiden te beschermen tegen oxidatieve stress6

Ondersteunt een gezonde en normale oogfunctie aangezien het 700 mg DHA7 bevat

Draagt bij aan normale botten11, spierfunctie12, normale tanden13 en celdeling14 omdat de dagelijkse dosis 20 μg vitamine D3 bevat

Ondersteunt normale bloedtriglycerideniveaus8, normale bloeddruk9 en normale calciumniveaus in het bloed10

Oliezuur draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte15

HERSENFUNCTIE

EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor het behoud van een normale hersenfunctie1. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, draagt DHA bij aan een normale hersenontwikkeling van de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen.1 De langketenige Omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor onze gezondheid en ook voor de gezondheid van de volgende generatie.

HARTFUNCTIE

EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor de gezondheid van het hart. Ze dragen bij aan de normale functie van het hart.2

HET IMMUUNSYSTEEM

BalanceOil+ Premium bevat vitamine D3, van vitaal belang voor het immuunsysteem, omdat het bijdraagt aan de normale functie ervan.3

BESCHERMING TEGEN OXIDATIE

Hydroxytyrosol van olijven draagt bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade wanneer de dagelijkse dosis 5 mg of meer bedraagt.6 Lipiden zijn vetachtige stoffen in je bloed- en lichaamsweefsel, zoals cholesterol of triglyceriden, die belangrijk zijn voor onze gezondheid van het hart.

AANVULLENDE FEITENpage3image1498736320 page3image1498736608 

4 KEER MEER POLYFENOLISCHE INHOUD DAN GEWONE BALANCEOIL+

ZINZINO POLYPHENOL BLEND: Hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropeïne, oleocanthal, flavonoïden.

ZINZINO BALANCE BLEND: Omega-3 (EPA, DHA, DPA), Omega-7, Omega-9 en vitamine D3.

NATUURLIJK: BalanceOil+ Premium is gemaakt van ingrediënten die uitsluitend afkomstig zijn van natuurlijke bronnen.

GGO-VRIJ: Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen dat ze geen genetisch gemodificeerde organismen bevatten).

AANBEVOLEN GEBRUIK: 0,15 ml per kilo lichaamsgewicht. Pas de portiegrootte aan op basis van het lichaamsgewicht. Volwassenen met een lichaamsgewicht van 50 kg: dagelijks 7,5 ml. Volwassenen met een lichaamsgewicht van 80 kg: dagelijks 12 ml. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.

INGREDIËNTEN: Visolie (van ansjovis, makreel, sardine), koudgeperste olijfolie, gemengde tocoferolen (antioxidanten), natuurlijke Sinaasappel Citroen Munt smaak, vitamine D3 (cholecalciferol).

WAARSCHUWING: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je BalanceOil+ Premium gebruikt.

BEWAARADVIES: Bewaar ongeopende flessen op een donkere droge plaats op kamertemperatuur of in een koelkast. Bewaar geopende flessen in een koelkast en gebruik binnen 45 dagen. De olie kan troebel worden bij temperaturen lager dan 4 °C vanwege de stolling van de olijfolie. De olie wordt bij kamertemperatuur helder. Buiten het bereik van kinderen houden.

INHOUD: 300 ml

BALANCEOIL+ PREMIUM GEZONDHEIDSCLAIMS (EFSA)

1DHA draagt bij aan het behoud van de normale hersenfunctie. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. De inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale hersenontwikkeling van de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Informatie moet worden verstrekt aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van Omega-3 vetzuren voor volwassenen, dat wil zeggen: 250 mg DHA en EPA. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van ten minste 200 mg DHA.

2EPA en DHA dragen bij aan de normale functie van het hart. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

3Vitamine D draagt bij tot de normale functie van het immuunsysteem.

4Een claim dat een levensmiddel rijk aan Omega-3-vetzuren is, en elke andere claim die waarschijnlijk dezelfde betekenis heeft voor de consument, mag alleen worden gevoerd als het product ten minste 0,6 g alfa-linoleenzuur per 100 g en per 100 kcal bevat of ten minste 80 mg van de som van eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur per 100 g en per 100 kcal. Geanalyseerd en gecertificeerd bij de bron.

5De extra vierge olie die wordt gebruikt in BalanceOil+ Premium komt van Koroneiki olijven uit Cyprus die koud geperst en speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge gehalte aan polyfenol (boven 2 600 mg/kg). Geanalyseerd en gecertificeerd bij de bron.

6Olijfolie polyfenolen dragen bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve stress. De claim mag alleen worden gebruikt voor olijfolie die ten minste 5 mg hydroxytyrosol bevat en de derivaten daarvan (bijv. oleuropeïnecomplex en tyrosol) per 20 g olijfolie. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 20 g olijfolie.

7DHA draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot 12 maanden. Informatie moet worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 100 mg DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor vervolgzuigelingenvoeding moet het voedsel ten minste 0,3% van de totale vetzuren zoals DHA bevatten.

8DHA en EPA dragen bij aan het behoud van normale bloedtriglyceridenniveaus. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 2 g EPA en DHA. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 2 g EPA en DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende, gecombineerde dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA niet te overschrijden. DHA draagt bij aan het behoud van normale bloedtriglyceridenniveaus. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 2 g DHA en wat DHA bevat in combinatie met eicosapentaeenzuur (EPA). Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 2 g DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende, gecombineerde dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA niet te overschrijden.

9DHA en EPA dragen bij aan de instandhouding van een normale bloeddruk. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 3 g EPA en DHA.
Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 3 g EPA en DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende, gecombineerde dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA niet te overschrijden.

10Vitamine D draagt bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed. 11Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten. 12Vitamine D draagt bij aan het behoud van de normale spierfunctie. 13Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale tanden. 14Vitamine D speelt een rol in het proces van celdeling.

15Oliezuur (Omega-9) is een onverzadigd vet. Het vervangen van verzadigde vetten in het dieet met onverzadigde vetten draagt bij aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed.

page4image1495351760