Zinzino Protect+

Zinzino Protect+

Zinzino Protect+ bevat een gespecialiseerde en gestandaardiseerde vorm van 1,3/1,6 beta-glucanen, bekend als Wellmune®. Dit is een belangrijke voedingsstof die slechts in weinig levensmiddelen of in supplementen
verkregen kan worden. Wellmune® is een natuurlijkingrediënt onttrokken aan bakkersgist. Protect Zinzino Protect+

activeert/prepareert cellen in het aangeboren immuunsysteem, waardoor ze sneller en doeltreffender optreden.

Belangrijkste voordelen:

 • 1,3/1,6 beta glucanen met een hoge zuiverhuid en hoge potentie
 • Beschermd door meer dan 40 patenten
 • Meer dan €260 miljoen geïnvesteerd in klinische studies, ontwikkeling en onderzoek door toonaangevende universiteiten en overheidsinstanties.
 • geheel veganistisch
 • glutenvrij
 • geheel natuurlijk
 • Vitamine D3 stimuleert je immuunsysteem
 • Sterke 1,3/1,6 bèta-glucanen,
  klinisch bewezen
 • GGO-vrij

Inhoud Protect: 60 capsules, 1 per dag innemen.

ONS AANGEBOREN IMMUUNSYSTEEM

We hebben twee immuunsysteem, een aangeboren en een adaptief systeem. Het aangeboren immuunsysteem is veel belangrijker in het ons beschermen tegen infecties. Het aangeboren immuunsysteem bestaat uit cellen en enzymen die altijd aanwezig zijn en klaar zijn om te mobiliseren en microben op de plaats van de infectie te bestrijden.

HOE HET WERKT

De functie van de 1,3/1,6 beta-glucanen in Protect is het activeren/prepareren van cellen in het aangeboren immuunsysteem. Ze zullen echter het immuunsysteem niet over-stimuleren.

1,3-1,6 BETA-GLUCANEN

Wellmune® is een natuurlijk ingrediënt. Het is een gespecialiseerde en gestandaardiseerde vorm van 1,3/1,6 beta-glucanen in een eigen stam van de celwand van bakkersgist. Dit is een belangrijke voedingsstof die slechts in weinig levensmiddelen of in supplementen kan worden verkregen.

BESCHERMD

Protect is het resultaat van vele jaren van onderzoek, met meer dan 350 miljoen dollar geïnvesteerd in pre-klinische en klinische studies door vooraanstaande universiteiten en overheidsinstan-ties. Wellmune® is beschermd door meer dan 40 patenten en ge- documenteerd door 13 klinische proeven.

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS:

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar – één capsule per dag. Overschrijd niet de aanbevolen inname.

OPSLAG: Opslaan in een koele, droge plaats buiten bereik van kinderen.

OPMERKING: Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als een substituut voor gevarieerde en evenwichtige voeding. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft: raadpleeg je arts vóór gebruik.

FAQ Protect

Wat is het bèta-glucanen-ingrediënt in Protect?

Het ingrediënt in Protect heet Wellmune WGP, een natuurlijk ingrediënt, een 1,3/1,6 beta-glucanen van een eigen stam van bakkersgist. Er zijn 13 klinische studies die de veiligheid en de werkzaamheid van Wellmune ondersteunen. Deze wetenschap kan niet worden toegepast op de beta-glucanen uit andere gisten en paddenstoelen, die hebben verschillende structuren en zijn minder effectief.

Wanneer kan ik Protect het beste nemen?

Om je weerstand te verbeteren, kun je Protect het beste iedere dag nemen. De gemiddelde levensduur van een immuuncel is ongeveer 24-36 uur, dus het is belangrijk om Protect regelmatig in te nemen om nieuwe immuuncellen te stimuleren die het lichaam voortdurend produceert.

Vind ik bèta-glucanen ook in alledaagse voeding?

1,3/1,6 beta-glucanen komen wel in onze voeding voor, maar ze hebben andere structuren en uit onderzoeken blijken ze slechts half zo effectief.

Zijn er mensen die Protect niet moet nemen?

Iedereen die een orgaantransplantatie heeft ondergaan, moet voorzichtig zijn. Dit is theoretisch een risicogroep, hoewel preklinische proeven geen problemen hebben gevonden.

Heeft Protect bijwerkingen?

Nee.

Wat gebeurt er als ik te veel neem?

De bovengrens voor vitamine D is 100 μg, wat overeenkomt met vijf capsules. Heb je gedurende langere tijd per ongeluk hogere doses genomen, raadpleeg dan een arts.

Wat gebeurt er als ik een dosering oversla?

Geen zorgen! Het effect van Protect houdt altijd meer dan een dag, nadat je de laatste dosering hebt ingenomen, aan.

Hoe lang duurt het voordat Protect begint te werken?

Protect heeft effect na 48 uur.

INGREDIËNTEN

*Wellmune TM

Voedingswaarde per capsule

Gist (Saccharomyces cerevisiae) 1,3-1,6 bèta-glucanen*  200 mg
Vitamine D3 (400% van de referentiewaarde) 20 μg

Gist (Saccharomyces cerevisiae) 1,3/1,6 beta glucaan, vulstoffen(microkristallijne cellulose), capsule (hydroxypropylmethyl cellulo- se, magnesiumstearaat, tricalsium fosfaat)

Zinzino Protect+ bestellen?

Wil je Protect graag bestellen?
Je hebt 2 mogelijkheden.
1. Bestel hier direct in de webshop van Skin Enzo

2. Bestel Protect hier direct bij zinzino in abonnementsvorm of in prepaid vorm met 10x Protect. Houdt er rekening mee dat je 1 capsules protect per dag nodig hebt, met 1 doosje doe je met 1 persoon 2 maanden.
Een abonnement bestaat uit een opstart order en vervolgens minimaal 6 betalingen. Na 6 betalingen is het abonnement via de klantenservice op ieder gewenst moment opzegbaar, houdt rekening met 1 maand opzegtermijn.