Zinzino ZinoBiotic

Zinzino Zinobiotic

ZinoBiotic is een op maat gemaakte mix van 5 natuurlijke dieetvezels en is een prebiotica in poedervorm. Deze vezels worden gemetaboliseerd in het colon (dikke darm) waar ze de groei van gezonde bacteriën ondersteunen.Zinzino zinobiotic

 

ZinoBiotic helpt pieken in de bloedsuikerspiegel na de maaltijd verminderen en goede cholesterolgehaltes te behouden. De vezels bevorderen vele gezonde darmfuncties, met inbegrip van regelmaat, een voldaan gevoel en een minder opgeblazen gevoel.

Belangrijkste voordelen:

  • Mix van voedingsvezels
  • Darmgezondheid
  • Evenwichtig cholesterol
  • Vermindering van pieken in bloedsuikerspiegel na maaltijden
  • Gezonde darmfuncties en regelmatigheid
  • Evenwichtige microbioom
  • Darmreiniging

ZinoBiotic vezelmix

DIEETVEZELS

Andere producten bevatten meestal slechts 1 of 2 vezels, een strategie die niet voldoende is voor je dagelijkse behoefte. Zinobiotic bevat grote hoeveelheden van 5 dieetvezels. Deze aanpak zorgt ervoor dat er voordelen zijn voor de hele dikke darm. Psyllium is een zogenaamd onoplosbaar vezel dat is gericht op de functies van de darm, waar de andere 4 vezels oplosbaar zijn en in de dikke darm worden gefermenteerd en zal het resistente zetmeel bijdragen aan vermindering van de anders normale stijging van de bloedsuikerspiegel na maaltijden.

DARMGEZONDHEID

De vezels in ZinoBiotic stimuleren de groei van goede bacteriën in de dikke darm. Er zijn meer dan 100 triljoen bacteriën in de menselijke darm en terwijl sommige goed zijn voor onze gezondheid, zijn andere minder wenselijk. De goede bacteriën gebruiken dieetvezels als hun brandstof, zodat ze zich kunnen ontdoen van minder gewenste bacteriën. De goede bacteriën dragen bij aan vele belangrijke lichaamsfuncties, zoals het inrichten van ons immuunsysteem. Ze zijn ook gekoppeld aan een beter humeur, uithoudingsvermogen en gezondheid in het algemeen. Gezonde darmen zijn essentieel voor een gezond lichaam.

De vezels in Zinobiotic dragen ook bij aan een gevoel van voldaanheid in de maag (wat kan helpen de eetlust onder controle te houden), terwijl ze tegelijkertijd ook een opgeblazen gevoel verminderen door verbetering van de regelmaat. Er kan een korte periode van aanpassing zijn terwijl de vezels beginnen met het verbeteren van de bacteriële bevolking, maar deze periode is kort en een stap op weg naar een betere gezondheid.

NORMAAL CHOLESTEROLGEHALTE

1 van de 5 vezels is beta glucaan van haver. Dit heeft een wetenschappelijk goedgekeurde functie bij het handhaven van een normaal bloedcholesterol.

Lees hier alle goed gekeurde EFSA claims op de Zinzino Zinobiotic.

WELKE VEZELS?

ZinoBiotic is een geconcentreerde mix van 5 dieetvezels: spijsverterings-resistent zetmeel uit volle granen, inulien van witlofwortel, beta-glucaan uit haver en fructo-oligosaccharide (FOS) ook uit cichoreiwortel en psyllium. Wij hebben precies dezelfde dieetvezels toegevoegd in de LeanShake, waardoor je 2 verschillende manieren krijgt om gezonde vezels in je dieet toe te voegen. Het combineren van Leanshake en Zinobiotic werkt ook goed.

Voedingswaarde Zinzino zinobiotic

INGREDIËNTEN

Resistent zetmeel (tapioca maltodextrine), beta-glucaan van haver,fructooligosaccharides, inuline, psylliumpoeder, vulstoffen (xant-haangom E415), antiklontermiddel (tricalsium fosfaat E341), natuurlijke zoetstof (steviol glycosiden E960)

ZinoBiotic 180 g vezelmix

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS: meng 6 g (1 schepje) poeder met 50-100 ml water, in een shaker of meng met een drankje van je keuze. Als je  Zinobiotic mengt met LeanShake of een smoothie, voeg dan extra vloeistof toe (naar smaak). Het product kan 1 – 2 keer per dagworden gebruikt naar je behoeften.

WATER: Extra vloeistof drinken wordt sterk aanbevolen wanneer je dieetvezels consumeert. Water voorkomt dat de ontlasting een beetje te stevig wordt.

BEWAARADVIES: Bewaar het product droog en koel met het deksel erop.

OPMERKING: Aanbevolen dagelijkse dosering mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen en kinderen onder 1 jaar moeten overleggen met de arts vóór gebruik.
* Bevestigd door de EFSA (de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)

FAQ ZinoBiotic

Waarom zou ik ZinoBiotic vezelmix nemen?

Gezondheidswetenschappers zijn het erover eens dat we onze dagelijkse vezelinname moeten vergroten. ZinoBiotic biedt een mix van dieetvezels die als brandstof dienen voor de nuttige bacteriën in onze dikke darm zodat ze groeien en ongewenste bacteriën vervangen. Dit brengt ons microbioom (belangrijke bacteriën in de darm) in evenwicht.

Kan ik ZinoBiotic vezelmix en LeanShake samen nemen?

Ja. Je kunt beide producten samen nemen in dezelfde maaltijd of afzonderlijk op verschillende tijdstippen gedurende de dag, als je dat liever hebt. De dieetvezels in ZinoBiotic zijn dezelfde als die in de LeanShake. In één portie van 60 g LeanShake krijgt u 3 g dieetvezels, d.w.z. de helft van de dosis in Zinobiotic, die gunstig zijn voor de bacteriën in de dikke darm.

Is er iemand die het ZinoBiotic vezelmix niet mag nemen?

Het is raadzaam dat mensen met maaggerelateerde problemen beginnen met kleine doseringen en deze langzaam verhogen, zodat het microbioom de tijd heeft zich aan te passen.

Wat voor soort symptomen kan ik krijgen als ik ZinoBiotic vezelmix gebruik?

Symptomen kunnen verhoogde fecale bulk, gerommel en geluiden zijn. Een verhoogd gasniveau kan ook worden ervaren met een dieetvezelinname, maar in de meeste gevallen duurt dit slechts een korte periode. Sommige mensen ervaren ook een milde constipatie. Hiervoor en voor andere symptomen is het belangrijk om goed te letten op je waterverbruik door extra water toe te voegen aan je dieet. Dit wordt in het algemeen aanbevolen wanneer je een vorm van dieetvezels consumeert.

Zinobiotic bestellen?

De voordeligste mogelijkheid om de Zinobiotic te bestellen is voor €23 per pot rechtstreeks via de website van Zinzino, bij het aangaan van een abonnement of een prepaid pakket met 10x Zinobiotic.
Bij het aangaan van 1 abonnement naar keuze heb je recht op de hoogste (premier) korting op alle producten.
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling weer verzonden. Orders worden dus per 2 maanden voor 2 maanden verzonden, maar de betaling word verspreid over 2 maanden, je betaald altijd 1 maand vooruit.
Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.

Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.
Wil je liever geen abonnement, dan kan je ook bestellen in de webshop van Skin Enzo.