Zinzino ZinoBiotic+

Zinzino Zinobiotic+

Zinzino ZinoBiotic+ is een maatwerkmix van 8 natuurlijke voedingsvezels.
Deze vezels worden gemetaboliseerd in de darmen (de dikke darm) waar ze de groei van gezonde bacteriën ondersteunen.
ZinoBiotic+ helpt bij het verminderen van hoog bloedsuiker na maaltijden en het handhaven van een goed cholesterolgehalte.Zinzino Zinobiotic+
De vezels bevorderen veel gezonde darmfuncties.
Inhoud: 180 g

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Resistent zetmeel van maïs, groene banaan en aardappelen
Béta-glucanen uit haver
Inuline en FOS uit cichoreiwortel Vlozaadvlies
Guargomvezels uit Indiase guarbonen

Belangrijkste voordelen:

Voedingsvezelmix
Verlaging van de bloedsuikerspiegel na maaltijden
Gezondheid van de darmen
Uitgebalanceerd cholesterol
Gezonde darmfuncties
Gebalanceerd microbioom

ZinoBiotic vezelmix

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING: Meng 12 g poeder
(2 afgestreken schepjes) met 200 ml water in een shakerfles of meng het met een kant-en-klaar drankje naar keuze, bijv. LeanShake, fruitsmoothie. Je kunt het ook over een portie yoghurt, kefir, zure melk of dergelijks strooien. Neem dagelijks 1 tot 4 schepjes ZinoBiotic+, naar voorkeur. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.
WATER: Het drinken van extra vloeistof wordt sterk aanbevolen bij het consumeren van voedingsvezels. Water voorkomt spijsverteringsproblemen zoals constipatie.
INGREDIËNTEN: Resistent zetmeel uit maïs, glutenvrije béta-glucanen uit haver, inuline, fructo-oligosacchariden (FOS), resistent zetmeel uit aardappelen, vlozaadvlies, gedeeltelijk gehydroleerde guargom uit guarbonen, resistent zetmeel uit groene bananen.
BEWAARADVIES: Droog en koel met het deksel erop. Buiten het bereik van kleine kinderen houden.
ZINZINO DIETARY FIBER BLEND: Resistent zetmeel (maïs, aardappelen, groene bananen), haver béta-glucanen, inuline, fructo-oligosacchariden, vlozaadvlies en guargomvezels.
NATUURLIJK: ZinoBiotic+ is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen hulpstoffen.
GMO-VRIJ: Onze producten zijn GMO-vrij (dat wil zeggen dat ze geen genetisch gemodificeerde organismen bevatten).

VOEDINGSVEZELS

Andere vezelproducten op de markt bevatten doorgaans slechts één of twee soorten voedingsvezels, een strategie die niet voldoende is voor uw dagelijkse behoefte aan vezels. ZinoBiotic+ bevat aanzienlijke hoeveelheden van acht voedingsvezels.
Deze benadering zorgt voor voordelen voor de hele dikke
darm. Resistent zetmeel, inuline, béta-glucanen uit haver, fructo-oligosacchariden (FOS) en vlozaadvlies worden gefermenteerd in de dikke darm en bevorderen diverse darmfuncties, bijvoorbeeld het resistente zetmeel zal bijdragen aan de vermindering van de normale stijging van de bloedsuiker na maaltijden.

GEZONDHEID VAN DE DARMEN

De vezels in ZinoBiotic+ stimuleren de groei van goede bacteriën in de darmen. Er zitten meer dan 100 biljoen bacteriën in de menselijke dikke darm en sommige zijn goed voor onze gezondheid, andere zijn minder wenselijk. De goede bacteriën gebruiken voedingsvezels als hun brandstof, waardoor ze de minder gewenste bacteriën kunnen uitroeien en vervangen. De goede bacteriën dragen bij aan veel belangrijke lichaamsfuncties, zoals het bevorderen van ons immuunsysteem. Ze zijn ook gekoppeld aan een betere stemming, uithoudingsvermogen en gezondheid in het algemeen. Een gezonde darm is essentieel voor een gezond lichaam.
Vezels dragen ook bij aan een gevoel van volheid in de maag
(wat kan helpen bij de beperken van de eetlust), maar tegelijkertijd verminderen ze opgeblazen gevoel. Er kan een korte aanpassing zijn terwijl de vezels de bacteriële bevolking beginnen te verbeteren, maar dit is een kleine en doorslaggevend stap op weg naar een betere situatie.

NORMAAL CHOLESTEROLGEHALTE

Een van de acht vezels zijn béta-glucanen uit haver. Deze hebben een functie bij het handhaven van een normaal cholesterol in het bloed.

GLUTENVRIJ

ZinoBiotic+ bevat speciale béta-glucanen uit haver die vrij zijn van gluten en verontreiniging van andere granen.

ANDERE INGREDIËNTEN

ZinoBiotic+ bevat alleen actieve bestanddelen. Er zitten helemaal geen hulpstoffen in het product.

FAQ ZinoBiotic

Waarom zou ik ZinoBiotic vezelmix nemen?

Gezondheidswetenschappers zijn het erover eens dat we onze dagelijkse vezelinname moeten vergroten. ZinoBiotic biedt een mix van dieetvezels die als brandstof dienen voor de nuttige bacteriën in onze dikke darm zodat ze groeien en ongewenste bacteriën vervangen. Dit brengt ons microbioom (belangrijke bacteriën in de darm) in evenwicht.

Kan ik ZinoBiotic vezelmix en LeanShake samen nemen?

Ja. Je kunt beide producten samen nemen in dezelfde maaltijd of afzonderlijk op verschillende tijdstippen gedurende de dag, als je dat liever hebt. De dieetvezels in ZinoBiotic zijn dezelfde als die in de LeanShake. In één portie van 60 g LeanShake krijgt u 3 g dieetvezels, d.w.z. de helft van de dosis in Zinobiotic, die gunstig zijn voor de bacteriën in de dikke darm.

Is er iemand die het ZinoBiotic vezelmix niet mag nemen?

Het is raadzaam dat mensen met maag en darm gerelateerde problemen beginnen met kleine doseringen en deze langzaam verhogen, zodat het microbioom de tijd heeft zich aan te passen.

Wat voor soort symptomen kan ik krijgen als ik ZinoBiotic vezelmix gebruik?

Symptomen kunnen verhoogde fecale bulk, gerommel en geluiden zijn. Een verhoogd gasniveau kan ook worden ervaren met een dieetvezelinname, maar in de meeste gevallen duurt dit slechts een korte periode. Sommige mensen ervaren ook een milde constipatie. Hiervoor en voor andere symptomen is het belangrijk om goed te letten op je waterverbruik door extra water toe te voegen aan je dieet. Dit wordt in het algemeen aanbevolen wanneer je een vorm van dieetvezels consumeert.

Zinobiotic bestellen?

De voordeligste mogelijkheid om de Zinobiotic te bestellen is voor €23 per pot rechtstreeks via de website van Zinzino, bij het aangaan van een abonnement of een prepaid pakket met 10x Zinobiotic.
Bij het aangaan van 1 abonnement naar keuze heb je recht op de hoogste (premier) korting op alle producten.
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling weer verzonden. Orders worden dus per 2 maanden voor 2 maanden verzonden, maar de betaling word verspreid over 2 maanden, je betaald altijd 1 maand vooruit.
Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.

Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.
Wil je liever geen abonnement, dan kan je ook bestellen in de webshop van Skin Enzo.