Zinzino Essent+ Premium 60 softgel capsules

Zinzino Essent+ Premium 60 softgel capsules

HOOGTEPUNTEN VAN HET PRODUCT

Een nieuw tijdperk voor Omega-supplementen. Essent+ Premium tilt de Zinzino reeks volledig natuurlijke Omega Balance voedingssupplementen met polyfenolen naar een nog hoger niveau. De makkelijk te verteren softgel capsules zullen de vetzuurbalans van je lichaam op veilige wijze herstellen, je bloedlipiden beschermen tegen oxidatie en het normaal Zinzino Essent+ premiumfunctioneren van je hart en hersenen ondersteunen. Elke capsule bevat geconcentreerde pure visolie rijk aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA, evenals krachtige bioactieve polyfenolen verkregen uit onze eigen extra vierge olijfolie (R.E.V.O.O), olijfvruchtenextract en cacaopoeder.

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Natuurlijke triglyceride visolie
Koudgeperste R.E.V.O.O (Revolutionary Extra Virgin Olive Oil)
Vitamine D3 uit lanoline
Gemengde tocoferolen van plantaardige oorsprong

beschrijving

 • POLYFENOLBESCHERMING
  Een dagelijkse dosis van 5 mg olijf-hydroxytyrosol draagt bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade.1
 • KOM IN BALANS
  Breng je Omega-6:3 verhouding naar een 3:1 balans in 120 dagen.
 • GETESTE VOEDING
  Bekijk je persoonlijke resultaten voor en na de test.
 • ULTRA-PUUR
  Moleculair getest op toxines om kwaliteit te leveren te leveren, veiligheid en zuiverheid waarop uw kunt vertrouwen.
 • NEXT GEN NUTRITION
  Synergetische formule die bijdraagt aan een normale hart2-, hersenen3- en immuunsysteem4. 3 softgel capsules bevatten 600 mg DHA, 1080 mg EPA en 20 mcg vitamine D.
 • ZORG VANDAAG VOOR DE TOEKOMST
  Door voor Essent+ Premium te kiezen, ondersteun je een uitgebalanceerd evenwichtig ecosysteem in de oceaan met een gecertificeerd duurzame bron van in het wild gevangen vis.

ESSENT+ PREMIUM: VIS- EN OLIJFOLIE IN PERFECTE
BALANS VOOR BEWEZEN RESULTATEN

De wetenschappelijke samenstelling binnen Essent+ Premium combineert een unieke visoliekwaliteit met gunstige hoeveelheden van Omega-3 samen met een wetenschappelijk gecertificeerde hoeveelheid olijfolie die polyfenolen, fytonutriënten en Omega-9 verstrekt, en draagt zo bij aan de verbeterde oxidatieve stabiliteit van Omega-3 lipiden.

De polyfenolen binden zich aan de Omega-3-vetzuren en fungeren als effectieve antioxidanten, die voorkomen dat de lipiden oxideren6. De versterkte polyfenolen van R.E.V.O.O bootsen de polyfenolen na die van nature in vis aanwezig zijn en transporteren de kwetsbare Omega-3-vetzuren door het lichaam tot deze veilig binnen de celmembranen worden afgeleverd. De polyfenolen en de mariene lipiden werken op een zeer synergetische manier samen, waardoor het voor het lichaam mogelijk wordt om de Omega-3 niveaus veilig te absorberen, aan te passen en boven de vereiste 8% te houden die nodig is om een Omega-6:3 balans van minder dan 3:1 te bereiken.

DE REVOLUTIONAIRE EXTRA VIERGE OLIJFOLIE
IN ESSENT+ PREMIUM

Essent+ Premium capsules worden gemaakt met extra vierge olijfolie afkomstig van een gepatenteerd productieproces dat ons de bedrijfseigen R.E.V.O.O van gecertificeerde Koroneiki olijven oplevert met ongeëvenaarde gehaltes aan polyfenolen5, oliezuur, diverse fytonutriënten en meer. R.E.V.O.O. bevat zelfs tot 30 keer meer polyfenolen dan standaard extra vierge olijfolie. De rijkdom aan Omega-9 (oliezuur) is een ander belangrijk kenmerk, dat actief bijdraagt aan de normalisering van het bloedlipidengehalte in het bloed1. Het is een hoog premium component en wordt individueel verkocht voor € 69,00 per 250 ml.

HET SPECIALISTISCHE MENGSEL VAN NATUURLIJKE
VISOLIE TER ONDERSTEUNING VAN EEN NORMALE HART- EN HERSENFUNCTIE

De visolie die in Essent+ Premium capsules wordt gebruikt, is afkomstig van twee selectief verkregen natuurlijke Omega-3 triglyceridenconcentraten voor het best mogelijke resultaat. Deze hoogwaardige triglyceridenconcentraten bevatten 85% EPA en DHA, en met zo’n hoge concentratie zijn er slechts kleine hoeveelheden nodig om de noodzakelijke resultaten in ons lichaam te verkrijgen, zodat ze perfect kunnen worden gebruikt in capsules.

Het kiezen van de vorm van triglyceriden is belangrijk omdat dit de vorm is die van nature voorkomt in vis- en plantensoorten en dus de vorm die het lichaam het gemakkelijkst herkent en absorbeert. In feite is meer dan 98% van alle vetten die uit voedsel worden opgenomen in de vorm van triglyceriden. Triglyceride visoliën zijn ingewikkelder en het duurt langer om ze te produceren, maar voor ons is er geen andere manier. De gekozen natuurlijke Omega-3- concentraten zijn gemaakt van pure ansjovis uit de niet- verontreinigde wateren van de zuidelijke Stille Oceaan en zijn gecertificeerd door Friend of the Sea en voldoen aan de hoogste standaard voor duurzaam vissen.

VITAMINE D3

Essent+ Premium bevat vitamine D3 (cholecalciferol) en 3 softgelcapsules bevatten 20 μg. We gebruiken een natuurlijke vitamine D3 (cholecalciferol) op basis van lanoline. Lanoline is een natuurlijk vet dat in schapenwol voorkomt. De vitamine D3 wordt gemaakt door het oplossen van een voorloper van vitamine D3 uit de lanoline. Het wordt vervolgens chemisch gewijzigd en geactiveerd door blootstelling aan ultraviolet (UV) licht. Het chemische proces is vergelijkbaar met het proces dat plaatsvindt in de menselijke huid wanneer het vitamine D3 produceert.

CACAOPOEDER

Cacaopoeder uit ontvette cacaopitten bevat grote hoeveelheden polyfenolen, vooral een subklasse die bekend staat als flavanolen, met nutritionele voordelen. Een dagelijkse dosis van 3 softgelcapsules bevat 17,9 mg polyfenolen.

NATUURLIJKE HYDROXYTYROSOL

De hydroxytyrosol in Essent+ Premium is een 100% natuurlijk extract verkregen uit koudgeperste olijven, gevolgd door extractie op waterbasis. Hydroxytyrosol is de belangrijkste fenolische verbinding in olijven en wordt beschouwd als de belangrijkste gezondheidsvoordelen van zowel olijfolie als extra vierge olijfolie. Hydroxytyrosol ondersteunt het behoud van bloedlipiden en beschermt essentiële omegavetzuren.

De European Food Safety Authority (EFSA) heeft een gezondheidsclaim goedgekeurd waarin staat dat hydroxytyrosol en zijn derivaten bijdragen aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade, een belangrijke risicofactor van cardiovasculaire aandoeningen, als 5 mg dagelijks wordt ingenomen. Dit is de dosis hydoxytyrosol die 3 softgelcapsules bevatten.

GELATINE VAN VIS

De softgelcapsules zijn gemaakt van hoogwaardige farmaceutische visgelatine afkomstig van vishuid en zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen.

VIS- EN OLIJFOLIE SYNERGIE = RESULTATEN

Onze wetenschappers hebben Essent+ Premium samengesteld als een mengsel van verschillende hoogwaardige Omega-3 vetzuren in een geconcentreerde vorm, maar dan als natuurlijke triglyceriden, met een extra hoog gehalte (85%) aan EPA & DHA; en het vetzuur Omega-9 uit extra vierge olijfolie. Essent+ Premium bevat ook een zeer aanzienlijke hoeveelheid polyfenolen (23 mg) in een speciale mix van hydroxytyrosol en flavanolen. Hydroxytyrosol is afkomstig van olijfolie en olijfvruchtextract, terwijl flavanol afkomstig is van cacaopoeder.

BEWEZEN BALANS IN 120 DAGEN

Onze gecertificeerde laboratoria zijn verantwoordelijk voor het analyseren van de gedroogde bloeddruppeltests voor elf vetzuren in het bloed, waardoor onze database de grootste in zijn soort is in de wereld. De gemiddelde omega-6:3-verhoudingen voor mensen die geen omega-3-supplement nemen, zijn 12:1 voor Noord-Europa, 15:1 voor Europa en 25:1 voor de VS. Na inname van BalanceOil producten gedurende 120 dagen ligt de gemiddelde verhouding in al deze geografische gebieden onder de 3:1.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN AANVULLENDE FEITENpage3image1181688448

 • Helpt de polyfenolniveaus in je lichaam te behouden om bloedlipiden te beschermen tegen oxidatieve stress1
 • Wanneer er dagelijks 3 softgel capsules of meer worden ingenomen, draagt het bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade1 aangezien de dagelijkse dosis 5 mg of meer hydroxytyrosol bevat
 • Draagt bij aan een normale hartfunctie2 omdat de dagelijkse dosis 1080 mg EPA en 600 mg DHA bevat
 • Draagt bij aan een normale hersenfunctie3 omdat de dagelijkse dosis 600 mg DHA bevat
 • Draagt bij aan een normaal immuunsysteem4 omdat de dagelijkse dosis 20 μg vitamine D3 bevat
 • Ondersteunt een gezonde en normale oogfunctie omdat het 600 mg DHA6 bevat
 • 4 softgelcapsules of meer per dag helpen tri- glyceride-8 en bloeddrukwaarden9 op peil te houden die al binnen de normale grenzen liggen, aangezien de dagelijkse dosis 2240 mg EPA en DHA bevat
 • Draagt bij aan gezonde botten,11 spieren,12 tanden13 en cellen14 omdat de dagelijkse dosis 20 μg vitamine D3 bevat
 • Helpt bij het handhaven van goede niveaus van EPA en DHA in je lichaam
 • Helpt optimale Omega-6:3 niveaus in je lichaam te behouden

HERSENFUNCTIE

EPA en DHA hebben goedgekeurde gezondheidsclaims voor het behoud van een normale hersenfunctie.3 Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, draagt DHA bij aan een normale hersenontwikkeling van de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen.3 De Omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor onze gezondheid en ook voor de gezondheid van de volgende generatie.

HARTFUNCTIE

EPA en DHA hebben gezondheidsclaims voor hartgezondheid goedgekeurd. Ze dragen bij aan de normale werking van ons hart.2

HET IMMUUNSYSTEEM

Essent+ Premium bevat vitamine D3, van vitaal belang voor het immuunsysteem, omdat het bijdraagt aan de normale functie ervan.4

BESCHERMING TEGEN OXIDATIE

Hydroxytyrosol uit olijven draagt bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade wanneer de dagelijkse dosis 5 mg of meer is.1 Lipiden zijn vetachtige stoffen die in uw bloed en lichaamsweefsels voorkomen, zoals cholesterol of triglyceriden die belangrijk zijn voor de gezondheid van het hart.

ZINZINO POLYPHENOL BLEND: Hydroxytyrosol, cacao en olijfpolyfenolen.

ZINZINO BALANCE BLEND: EPA, DHA en Omega-9. NATUURLIJK: Essent+ Premium is gemaakt van ingrediënten die uitsluitend afkomstig zijn van natuurlijke bronnen.

GGO-VRIJ: Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen dat ze geen genetisch gemodificeerde organismen bevatten).

AANBEVOLEN DAGELIJKSE HOEVEELHEID: 1 softgel capsule per circa 30 kilo lichaamsgewicht. Pas de portiegrootte aan op basis van het lichaamsgewicht. Volwassenen met een lichaamsgewicht van 50–60 kg: 2 softgel capsules per dag. Volwassenen met een lichaamsgewicht van 80–90 kg: 3 softgel capsules per dag. Maximaal 5 softgel capsules per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding.

Voedingswaarde tabel Zinzino Essent+ premium

Of klik hier voor een duidelijker overzicht.

INGREDIËNTEN: Visoliën*, capsule-omhulsel (visgelatine, glycerol), koudgeperste extra vierge olijfolie, verdikkingsmiddel (bijenwas), cacaopoeder, emulgator (raapzaadlecithine), olijfvruchtenextract (Olea europaea), vitamine D3 (cholecalciferol). *Niet-EU herkomst.

WAARSCHUWING: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt of als je een medische aandoening hebt, raadpleeg dan je arts voordat je Essent+ Premium gebruikt.

BEWAARADVIES: Bewaar op een donkere droge plaats op kamertemperatuur of in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.

INHOUD: 60 softgel capsules in individuele blisterverpakkingen voor optimale versheid.

GEZONDHEIDSCLAIMS (EU)

1Olijfolie polyfenolen dragen bij aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve stress. De claim mag alleen worden gebruikt voor olijfolie die ten minste 5 mg hydroxytyrosol bevat en de derivaten daarvan (bijv. oleuropeïnecomplex en tyrosol) per 20 g olijfolie. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 20 g olijfolie.

2EPA en DHA dragen bij aan een normale hartfunctie. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van EPA en DHA zijn, zoals bedoeld in de claim BRON VAN Omega-3 VETZUREN, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG)
nr. 1924/2006. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

3DHA draagt bij aan het behoud van de normale hersenfunctie. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. De inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale hersenontwikkeling van de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Informatie zal worden verstrekt aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van Omega-3 vetzuren voor volwassenen, dat wil zeggen: 250 mg DHA en EPA. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van ten minste 200 mg DHA.

4Vitamine D draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

5De extra vierge olie die wordt gebruikt in Essent+ Premium komt van Koroneiki olijven uit Cyprus die koud geperst en speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge gehalte aan polyfenol (boven 2600 mg/kg). Geanalyseerd en gecertificeerd bij de bron.

6Ze dragen bij aan de normale werking van ons hart. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevat. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Inname van docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot 12 maanden. Informatie moet worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 100 mg DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor vervolgzuigelingenvoeding moet het voedsel ten minste 0,3% van de totale vetzuren zoals DHA bevatten.

7Een claim dat een levensmiddel rijk aan Omega-3-vetzuren is, en elke andere claim die waarschijnlijk dezelfde betekenis heeft voor de consument, mag alleen worden gevoerd als het product ten minste 0,6 g alfa-linoleenzuur per 100 g en per 100 kcal bevat of ten minste 80 mg van de som van eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur per 100 g en per 100 kcal. Geanalyseerd en gecertificeerd bij de bron.

8DHA en EPA dragen bij aan het behoud van normale bloedtriglyceridenniveaus. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 2 g EPA en DHA. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 2 g EPA en DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende, gecombineerde dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA niet te overschrijden. DHA draagt bij aan het behoud van normale bloedtriglyceridenniveaus. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 2 g DHA en wat DHA bevat in combinatie met eicosapentaeenzuur (EPA). Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 2 g DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende, gecombineerde dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA niet te overschrijden.

9DHA en EPA dragen bij aan de instandhouding van een normale bloeddruk. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat een dagelijkse inname biedt van 3 g EPA en DHA. Om de claim te dragen, moet informatie worden verstrekt aan de consument dat het positieve effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 3 g EPA en DHA. Wanneer de claim wordt gebruikt voor voedingssupplementen en/of verrijkte levensmiddelen moet de consument worden geïnformeerd een aanvullende, gecombineerde dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA niet te overschrijden.

10Vitamine D draagt bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

11Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

12Vitamine D draagt bij aan het behoud van de normale spierfunctie. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

13Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale tanden. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

14Vitamine D speelt een rol in het proces van celdeling. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die ten minste één bron van vitamine D bevatten zoals bedoeld in de claim BRON VAN vitamine D, zoals opgenomen in de bijlage bij Verordening (EG)
nr. 1924/2006.

WIL JE DE ZINZINO ESSENT+ PREMIUM BESTELLEN?

Er zijn 3 opties.
Wil je voor lange termijn deze capsules gebruiken en een meer voordelige prijs?
Klik hier om een maandelijks abonnement zonder testen direct bij Zinzino af te sluiten.
Klik hier om een maandelijks abonnement Essent MET 2 testen direct bij Zinzino te bestellen.
Een abonnement heeft na de opstartorder min.6 betalingen en kan je hierna op ieder gewenst moment stop laten zetten, tussentijds mag je een abonnement 3 maanden pauzeren, beide te regelen via de klantenservice van Zinzino. Bestellingen worden om de maand verzonden, om verzendkosten te besparen en een milieubewuste keuze.
Klik hier om een prepaid pakket met 9 doosjes Essent te bestellen direct bij Zinzino, klik op prepaid & bewaren.
Klik hier om een prepaid pakket met 9 doosjes Essent met 2 testen te bestellen direct bij Zinzino, klik op prepaid & bewaren.
Wil je geen abonnement, maar wel graag de Zinzino Essent, klik hier om in de webshop van Skin Enzo te bestellen.