Loveli 100% natuurlijke deodorant en lipbalsem

Wil jij ook een deodorant zonder aluminium?
Loveli deodorant

Dan is deodorant stick van Loveli jouw ideale product als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, 100% natuurlijk EN die echt werkt.  De samenstelling is op basis van kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer heerlijke ingrediënten die goed zijn voor je huid.

Het verschil met andere deodorant

Hou jij ook van zweten tijdens het sporten?
Je lichaam is geniaal en alles heeft een functie!
Zweten is belangrijk, het zorgt dat je lichaam afkoelt en het is ook een manier om zich te ontdoen van afvalstoffen die het graag uít je lichaam wilt hebben. Zweten is dus goed, alleen liever zonder vervelende zweetgeur…

Deodorant uit een spuitbus bevat vooral veel alcohol en parfum die de zweetgeur vooral probeert te maskeren. Merk jij ook dat dit vaak alleen maar een tijdelijk effect geeft? En vraag je je ook weleens af of die chemische ingrediënten nou zo gezond zijn voor je lichaam? Want vergeet niet, je huid kan afvalstoffen lozen via je huid, maar je huid kan ook heel veel opnemen…

Deodorant die aluminium bevat sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. MAAR zweten heeft dus die belangrijke functies, je lichaam moet zich kunnen afkoelen en die afvalstoffen kunnen beter uit je lichaam dan dat ze opgeslagen worden in je vetcellen. En wil je dat die chemische stoffen zoals aluminium in je lichaam opgenomen worden, en daar in het ergste geval problemen kunnen gaan veroorzaken?  Onderzoek toont aan dat het aluminium in een deodorant dóór je huid ìn je lichaam terecht komt, via je bloedbaan in je klieren en zelfs je hersenen belandt. Liever niet toch?

Stap over naar zuiveringszout

Zweet zelf is geurloos, maar gaat pas stinken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat je liever niet wilt. Was je oksels regelmatig om een overgroei aan bacteriën tegen te gaan en breng de pH-waarde van je huid omhoog zodat de bacteriën op je huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën = geen geurtjes!

En dat is precies wat de natriumbicarbonaat in de deodorant van Loveli doet. Natriumbicarbonaat ook wel bekend als zuiveringszout en die naam heeft een reden!  Zweet wordt namelijk meteen geneutraliseerd als het via je zweetklieren je huid bereikt. Bijkomend voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook zweet kan absorberen, al is het maar een klein beetje, alle beetjes helpen!

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is dus hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes. De deo van Loveli bevat daarnaast ook kokosolie voor een neutraliserende werking, arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Fluweel zachte lippen met de Loveli lipbalsem

Loveli heeft ook een heerlijk verzorgende lipbalsem in het assortiment.
Deze lipbalsem is een echte aanrader! Het bevat heel veel mooie oliën en vooral geen paraffine, parabenen of andere zaken die niet op je lippen horen.

Beschermende frambozenolie

Ben jij ook verslaafd geraakt aan lipbalsem? Dat komt omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord raakt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt. Niet zo fijn en niet zoals de natuur het bedacht heeft..

Deze lipbalsems van Loveli bevatten de mooiste oliën, zoals verzorgende arganolie en avocado-olie en candelillawas voor een gloss-achtige glans. De spring edition bevat de natuurlijke UV-filter van frambozenolie. En het fijne is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

Prijs:
30ml deo €7,99
50ml deo €14,99
refill 30ml deo €5,99
refill 50ml deo €12,50
Lipbalsem/stick €5,99

Loveli heeft meerdere producten in het assortiment, deze heb ik niet standaard op voorraad, wel kan ik deze op aanvraag voor je bestellen.