Gezichtsbehandelingen voor dames

Geen huid is hetzelfde en een huid is altijd onderhevig aan verandering.
Daarom bestaat er geen standaard behandeling, maar wordt deze altijd aangepast aan de behoefte van jouw huid.
Je kan bij Skin Enzo terecht voor het aanpakken en verbeteren van een onzuivere huid, pigmentvlekken, acne, puistjes, meeeters, droge en vochtarme huid, vette huid, gevoelige, rode, couperose huid, anti-aging, fijne lijntjes, hormonen etc. Een behandeling wordt gegeven met de producten van Dermalogica en/of Alpha-H beide merken zijn gericht op huidverbetering.

Skin EnzoSkin Enzo bestaat 9-9-19 11 jaar, acties! 

Om dit te vieren ontvang je vanaf 9-9-19 de gehele maand september een behandeling naar keuze 10% korting op je 1e product, 15% korting op je 2e product en 20% korting op je 3e product van Alpha-H, Dermalogica en/of Loveli product(en).

Iedereen die in september en oktober een behandeling afrekent bij Skin Enzo, een gezichtsbehandeling, epileren, harsen etc. die mag zijn/haar naam op schrijven en doet mee in aan de witactie. Ieder bezoek telt, ook kuurbehandelingen, hoe vaker je komt, hoe groter je win kans. Op 1 nov. trek ik een lootje en diegene wint de behandeling waar hij/zij voor geweest is kado OF de waarde van die behandeling en mag deze besteden aan een duurdere behandeling.

Speciaal voor deze mooie gelegenheid heb ik een speciale Glow Treatment samengesteld om jouw huid stralend de herfst door te laten komen.
Te boeken in september & oktober.

Glow Treatment

* Dubbele reiniging
* Dubbele exfoliatie
* Onzuiverheden verwijderen
* Serum
* Casmara masker
* Nek/schouder massage
* Uitgebreide dagverzorging
* Klein cadeautje

Prijs: €75

ProSkin Expert Active Treatment

Deze gezichtsbehandeling is niet voor iedereen geschikt, kijk hier voor de contra-indicaties.

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling waarin optimaal apparatuur ingezet wordt.
Tijdens deze behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van een Dermalogica peeling OF microdermabrasie. Ook worden hoogactieve serums en een Casmara masker gebruikt en wordt bij bijna elke stap indien mogelijk apparatuur ingezet voor een nog mooier resultaat.
Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!
* Tijdens deze behandeling ontvang je 50% korting op epileren of wimpers of wenkbrauwen verven. Wegens de intensiteit kan er tijdens deze behandeling niet geharst en geen onzuiverheden verwijdert worden.

Prijs: €115

Special Skin Treatment

Deze intensieve gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.
Wil jij je graag richten op het verbeteren van jouw huid? Dan is deze behandeling zeer geschikt.

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt
volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt er als extra service de BT-Micro (hand)apparatuur ingezet.
Deze behandeling bevat een Casmara masker + 1 aanvullende treatment naar keuze

Prijs: €82

* Je mag 1 aanvullende treatment kiezen die je graag in deze
behandeling wilt, op elke volgende aanvullende treatment ontvang je 50% korting, keuze uit:

– Epileren
– Harsen van 1 bovenlip of kin
– Wenkbrauwen verven
– Wimpers verven

Dermalogica ProPower Peel 60

Deze intensieve gezichtsbehandeling is niet voor iedereen geschikt.
Voor het beste resultaat en om te zorgen dat je huid deze intensieve peeling aan kan is het belangrijk om je huid 2 tot 3 weken vooraf aan de behandeling thuis voor te bereiden met vitamine B en Liquid Gold.
Klik hier meer informatie over deze peeling.
Een peeling is niet geschikt in de zomer periode i.v.m. zon of kort voor of nadat je op vakantie gaat of terugkomt naar een zonnig land of op wintersport.

Dubbele reiniging –  peeling –  serum + casmara masker met nek/schouder massage – afsluitende verzorging

Prijs: €90

Kuur 3x peeling  in 1x vooraf betaald €270 + Daily Essential Moisturiser SPF50 t.w.v. €40 kado
Kuur 6x peeling in 1x voorafbetaald €540 + Daily Essential Moisturiser SPF50 + vitamine E t.w.v. €40 kado.

Digital Detox Treatment

Deze ontstressende gezichtsbehandeling is voor iedereen geschikt.
Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren

gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof uit kan zien en tekenen van voortijdige veroudering geaccentueerd kunnen worden. Een Digital Detox geeft lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en biedt onder andere deze voordelen: • minder toxische stress • betere huid • betere nachtrust. Het verlagen van stress kan de reactiviteit van de huid verminderen, terwijl een goede nachtrust een positief effect heeft op de huid als gevolg van een betere doorbloeding. De Digital Detox helpt de huid te switchen van “beschermmodus” naar “herstelmodus”, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing. Ook de zintuigen krijgen tijdens de Digital Detox de mogelijkheid om zich uit te schakelen. Zet je telefoon uit of op stil en kom helemaal tot rust met je favoriete  muziek uit de sleepphone op je oren.
Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, intensieve exfoliatie, drukpuntmassage, hoogwaardig serum, casmara masker, nek/schouder massage, uitgebreide verzorging + 1 doosje viva (t.w.v. €29) voor thuis om te helpen stress te verminderen en humeur en slaap in het dagelijks leven te verbeteren.

Prijs: €79

* Tijdens deze behandeling kan je de BT-nano toevoegen voor een meerprijs van €10 en je ontvangt 50% korting op epileren, harsen van het gezicht of wimpers en/of wenkbrauwen verven.

Skin Treatment

Deze intensieve gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.

Een intensieve gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt
volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de intake en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien mogelijk wordt de BT-Micro (hand)apparatuur ingezet, je kan de BT-Nano voor extra huidversteviging toevoegen voor een meerprijs van €10.

Prijs: €62

* Tijdens deze behandeling ontvang je 50% korting op epileren, harsen
van het gezicht of wimpers of wenkbrauwen verven.

Basic treatment 

Deze oppervlakkige basis gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.

Een oppervlakkige basis gezichtsbehandeling van ± 45 min. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Inclusief epileren.
Indien gewenst kan er gebruikt worden gemaakt van de BT-Micro (hand)apparatuur voor intensiever resultaat tegen een meerprijs van €7,50 of BT-Nano voor €10.

Prijs: €47

ProSkin BT-Nano

Deze gezichtsbehandeling is geschikt als jij gericht wilt werken aan huidversteviging/lifting*.

Niet alleen onze huid veroudert maar ook onze gezichtsspieren. De gezichtsspieren verslappen en de zwaartekracht trekt alles naar beneden. Bio Therapeutic heeft daar de oplossing voor! De BT Nano Lift verstevigt je spieren. Via twee elektrodes wordt een specifieke frequentie stroom (micro currency) door de spieren gestuurd, met onmiddellijk strakkere spieren als gevolg. Met specifieke iontoforese (insluizen) wordt ingezet om intensieve opname van werkstoffen te garanderen. Hierdoor ontstaat een mooi anti aging effect: spierversteviging en/of spier lifting. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling in een kuurvorm te ondergaan, 1x per week voor 5 weken achtereen, daarna kan het 1x per 4 tot 6 weken onderhouden worden.

TIP: De BT-Nano kan ook toegevoegd worden aan een ander gezichtsbehandeling voor een meerprijs van €20,
Keuze uit BT- Cocktail Lift Facial: gericht op spierversteviging/lifting van wang en kaakgebied.
BT-Invisible Expression Facial: gericht op huidversteviging/tegen gaan van lijnen van het voorhoofd en ooggebied.

Prijs: €45
Prijs vooruit betaald 5x (1x p.w.): €225 + een 25ml Vitamine A serum t.w.v. €49,95 kado! 

* In deze behandeling wordt gewerkt met apparatuur en is niet geschikt bij zwangerschap, epilepsie, kanker, pacemaker, trombose, aderontsteking, overdraagbare aandoeningen of als je onder behandeling van een arts staat.

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen.
Deze behandeling is ook perfect om je huid klaar te maken voor de ProSkin Expert Active treatment.

Prijs: €35