Dames gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen voor dames

Geen huid is hetzelfde en een huid is altijd onderhevig aan verandering.
Daarom bestaat er geen standaard behandeling, maar wordt deze altijd aangepast aan de behoefte van jouw huid.
Je kan bij Skin Enzo terecht voor het aanpakken van een onzuivere huid, pigmentvlekken, acne, eczeem, psoriasis, puistjes, mee-eters (comedonen), droge en vochtarme huid, vette huid, gevoelige huid, rode huid, couperose huid, rosacea, anti-aging, fijne lijntjes, hormonen etc. 

Ter info: afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd of verzet te worden, anders ben ik genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen, hiervoor kan je kiezen uit 2 opties:

  1. 100% van de prijs van de geboekte behandeling te besteden aan producten naar wens.
  2. 50% van de prijs van de geboekte behandeling.

Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling welke met name ingezet wordt bij huidverbetering en anti-aging.
Ook striae en littekens kan je hiermee aanpakken en verminderen.
Lees hier meer info over deze behandeling en alle mogelijkheden en meer prijzen.

Prijs: €99
Prijs: microneedling i.c.m. Biopulse voor 50% meer resultaat: €162

Biopulse Therapy

Deze intensive gezichtsbehandeling is niet geschikt bij zwangerschap, borstvoeding en chemotherapie.

Er wordt gestart met een ontgiftende reiniging en het verwijderen van onzuiverheden, vervolgens behandelen we de huid voor met een complex van peptiden en pure vitamine C.
Hierna wordt een speciaal masker aangebracht, deze droogt volledig in en voelt strak aan, tijdens het indrogen kan je een pulserend gevoel waarnemen. Dit masker blijft 45 min. zitten en wordt afgehaald middels een wasmassage.
Inclusief oogmassage bril van 15 min.
Hierna kleurt de huid tijdelijk rood en vaak zijn er kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien.
Dit is positief, zuurstofrijk bloed is helderrood van kleur en dit kan zichtbaar zijn als het zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele belangrijke processen in de huid en in het lichaam.
De mate van roodheid en adertjes kan per persoon verschillen en trekt vanzelf met 30 min. tot een paar uur weg.
Voor meer info over deze biopulse therapy klik hier.

Prijs: €90    Biopulse i.c.m. nanoneedling onder de ogen €106
Duur: ±70 minuten
Kuur: betaal vooraf 4 behandelingen samen voor €325 en ontvang een SPA Collagen Serum kado.
Een behandeling vind plaatst om de 7 tot 14 dagen in kuurverband.

Special Skin Treatment

Deze intensieve gezichtsbehandeling is gericht op huidverbetering.

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt er als extra service de BT-Micro (hand)apparatuur ingezet.
Deze behandeling bevat een Casmara masker + 1 aanvullende treatment naar keuze
De BT-nano kan toevoegt worden aan deze behandeling voor een meerprijs van €20.

Prijs: €83

* Je mag 1 aanvullende treatment kiezen die je graag in deze
behandeling wilt, op elke volgende aanvullende treatment ontvang je 50% korting, keuze uit:

– Epileren
– Harsen van 1 bovenlip of kin
– Wenkbrauwen verven
– Wimpers verven

Bio Peel Kruidenpeeling

Deze intensieve behandeling is voor (bijna) iedereen geschikt als boost of in kuurverband.

Er wordt gestart met een intensieve reiniging, waarna de verwarmde kruidenmix op de huid wordt aangebracht en ingemasseerd. Het pure vitamine C serum wordt aangebracht en hierover komt het masker dat het meest geschikt is voor jouw huid. Ontspan even extra tijdens de nek/schouder massage als het masker inwerkt.
Deze behandeling word afgesloten met de dag of avondverzorging geschikt voor jouw huid en je ontvang een travelsize SPA Oil Elixer om je huid thuis extra te ondersteunen.
Deze behandeling kan i.c.m. epileren en verven van wimpers of wenkbrauwen, maar niet met harsen in het gezicht. Lees hier meer over de Bio Peel

Prijs: €80 incl. travel size SPA Oil Elixer
Duur: ±60 minuten
Kuur: betaal vooraf 4 behandelingen samen voor €305 en ontvang een SPA Anti-Aging cream SPF30 of 50+ SPA Oil Elixer kado .
Een behandeling vind plaatst om de 7 tot 14 dagen in kuurverband.

Salicylzuur Peeling

Deze intensieve behandeling is met name geschikt voor de onzuivere huid met verstoppingen en puistjes. 

Er wordt gestart met een reiniging om de huid schoon te maken en voor te bereiden, vervolgens worden de pre peel solution en de salicylzuur peeling aangebracht. Na het intrekken wordt de peeling er afgehaald, waarna onzuiverheden worden verwijdert.
Een masker wordt aangebracht en tijdens het masker kan je rustig ontspannen bij een nek/schouder massage.
Deze behandeling eindigt met een uitgebreide dagverzorging.

Meer info over deze behandeling vind je hier.

Prijs: €76
Prijs rug: €76

Digital Detox Treatment

Deze ontstressende gezichtsbehandeling is voor iedereen geschikt.
Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren

gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof uit kan zien en tekenen van voortijdige veroudering geaccentueerd kunnen worden. Een Digital Detox geeft lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en biedt onder andere deze voordelen: • minder toxische stress • betere huid • betere nachtrust. Het verlagen van stress kan de reactiviteit van de huid verminderen, terwijl een goede nachtrust een positief effect heeft op de huid als gevolg van een betere doorbloeding. De Digital Detox helpt de huid te switchen van “beschermmodus” naar “herstelmodus”, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing. Ook de zintuigen krijgen tijdens de Digital Detox de mogelijkheid om zich uit te schakelen. Zet je telefoon uit of op stil en kom helemaal tot rust met je favoriete  muziek uit de sleepphone op je oren.
Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, intensieve exfoliatie, drukpuntmassage, hoogwaardig serum, casmara masker, nek/schouder massage, uitgebreide verzorging.

Prijs: €76

* Tijdens deze behandeling kan je de BT-nano toevoegen voor een meerprijs van €20 en je ontvangt 50% korting op epileren, harsen van het gezicht of wimpers en/of wenkbrauwen verven.

Skin Treatment

Deze intensieve gezichtsbehandeling is gericht op huidverbetering.

Een intensieve gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de intake en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien mogelijk wordt de BT-Micro (hand)apparatuur ingezet, je kan de BT-Nano voor extra huidversteviging toevoegen voor een meerprijs van €20.

Prijs: €63

* Tijdens deze behandeling ontvang je 50% korting op epileren, harsen
van het gezicht of wimpers of wenkbrauwen verven.

Basic treatment 

Deze oppervlakkige basis gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.

Een oppervlakkige basis gezichtsbehandeling van ± 45 min. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Inclusief epileren.
Indien gewenst kan er gebruikt worden gemaakt van de BT-Micro (hand)apparatuur voor intensiever resultaat tegen een meerprijs van €7,50 of BT-Nano voor €20.

Prijs: €51

ProSkin BT-Nano

Deze gezichtsbehandeling is geschikt als jij gericht wilt werken aan huidversteviging/lifting*.

Niet alleen onze huid veroudert maar ook onze gezichtsspieren. De gezichtsspieren verslappen en de zwaartekracht trekt alles naar beneden. Bio Therapeutic heeft daar de oplossing voor! De BT Nano Lift verstevigt je spieren. Via twee elektrodes wordt een specifieke frequentie stroom (micro currency) door de spieren gestuurd, met onmiddellijk strakkere spieren als gevolg. Met specifieke iontoforese (insluizen) wordt ingezet om intensieve opname van werkstoffen te garanderen. Hierdoor ontstaat een mooi anti aging effect: spierversteviging en/of spier lifting. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling in een kuurvorm te ondergaan, 1x per week voor 5 weken achtereen, daarna kan het 1x per 4 tot 6 weken onderhouden worden.

TIP: De BT-Nano kan ook toegevoegd worden aan een ander gezichtsbehandeling voor een meerprijs van €20,
Keuze uit BT- Cocktail Lift Facial: gericht op spierversteviging/lifting van wang en kaakgebied.
BT-Invisible Expression Facial: gericht op huidversteviging/tegen gaan van lijnen van het voorhoofd en ooggebied.

Prijs: €46
Prijs vooruit betaald 5x (1x p.w.): €225 + SPA anti-aging serum t.w.v. €31,90 kado! 

* In deze behandeling wordt gewerkt met apparatuur en is niet geschikt bij zwangerschap, epilepsie, kanker, pacemaker, trombose, aderontsteking, overdraagbare aandoeningen of als je onder behandeling van een arts staat.

Eye Treatment 30 min. 

Stoor jij je aan de huid onder je ogen door verlies van stevigheid, vochtwallen of donkere kringen en kan het wel een oppepper gebruiken?
Met nanoneedling onder de ogen kunnen we lymfeprocessen activeren, die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door.

TIP: Zeker in combinatie met BioPulse Therapy is dit een goede behandeling voor vochtwallen. Het resultaat wordt geoptimaliseerd door de combinatie BioPulse en door thuisgebruik van het Eye Serum.

Nanoneedling stimuleert geen collageenprocessen, daarom kan de behandeling met een interval van minimaal 7 dagen toegepast worden. Er kan dus geen collageen-toename bereikt worden met nanoneedling, maar wel een gladdere huidtextuur en meer stevigheid door de toename van huidcellen.

Duur: ±30 min.
Prijs: €36
Kuurprijs 4x eye treatment om de 7 dagen: €144 + Eye Serum 5ml kado!

Tip: Deze behandeling kan gecombineerd worden met elke andere behandeling naar keuze.

Ter info: afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd of verzet te worden, anders ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen, hiervoor kan je kiezen uit 2 opties:

  1. 100% van de prijs van de geboekte behandeling te besteden aan producten naar wens.
  2. 50% van de prijs van de geboekte behandeling.