Dames gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen voor dames

Geen huid is hetzelfde en een huid is altijd onderhevig aan verandering.
Daarom bestaat er geen standaard behandeling, maar wordt deze altijd aangepast aan de behoefte van jouw huid.
Je kan bij Skin Enzo terecht voor het aanpakken van een onzuivere huid, pigmentvlekken, acne, eczeem, psoriasis, puistjes, mee-eters (comedonen), droge en vochtarme huid, vette huid, gevoelige huid, rode huid, couperose huid, rosacea, anti-aging, fijne lijntjes, hormonen etc. 

Ter info: afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd of verzet te worden, anders ben ik genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen, hiervoor kan je kiezen uit 2 opties:

  1. 100% van de prijs van de geboekte behandeling te besteden aan producten naar wens.
  2. 50% van de prijs van de geboekte behandeling.

ProSkin Expert Active Treatment

Deze gezichtsbehandeling is niet voor iedereen geschikt, kijk hier voor de contra-indicaties.

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling waarin optimaal apparatuur ingezet wordt.
Tijdens deze behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van een Dermalogica peeling OF microdermabrasie. Ook worden hoogactieve serums en een Casmara masker gebruikt en wordt bij bijna elke stap indien mogelijk apparatuur ingezet voor een nog mooier resultaat.
Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!
* Tijdens deze behandeling ontvang je 50% korting op epileren of wimpers of wenkbrauwen verven. Wegens de intensiteit kan er tijdens deze behandeling niet geharst en geen onzuiverheden verwijdert worden.

Prijs: €115

Biopulse Therapy

Deze intensive gezichtsbehandeling is alleen niet geschikt bij zwangerschap, borstvoeding en chemotherapie.

We starten met een ontgiftende reiniging en het verwijderen van onzuiverheden, vervolgens behandelen we de huid voor met een complex van peptiden en pure vitamine C.
Hierna wordt een speciaal masker aangebracht, deze droogt volledig in en voelt strak aan, tijdens het indrogen kan je een pulserend gevoel waarnemen. Dit masker blijft 45 min. zitten en wordt afgehaald middels een wasmassage.
Hierna kleurt de huid tijdelijk rood en vaak zijn er kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien.
Dit is positief, zuurstofrijk bloed is helderrood van kleur en dit kan zichtbaar zijn als het zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele belangrijke processen in de huid en in het lichaam.
De mate van roodheid kan per persoon verschillen en trekt vanzelf met 30 min. tot een paar uur weg.
Voor meer info over deze biopulse therapy klik hier.

Prijs: €89
Duur: ±70 minuten
Kuur: betaal vooraf 4 behandelingen en ontvang een SPF50 kado.
Een behandeling vind plaatst om de 7 tot 14 dagen in kuurverband.

Special Skin Treatment

Deze intensieve gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.
Wil jij je graag richten op het verbeteren van jouw huid? Dan is deze behandeling zeer geschikt.

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt
volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt er als extra service de BT-Micro (hand)apparatuur ingezet.
Deze behandeling bevat een Casmara masker + 1 aanvullende treatment naar keuze
De BT-nano kan toevoegt worden aan deze behandeling voor een meerprijs van €20.

Prijs: €82

* Je mag 1 aanvullende treatment kiezen die je graag in deze
behandeling wilt, op elke volgende aanvullende treatment ontvang je 50% korting, keuze uit:

– Epileren
– Harsen van 1 bovenlip of kin
– Wenkbrauwen verven
– Wimpers verven

Digital Detox Treatment

Deze ontstressende gezichtsbehandeling is voor iedereen geschikt.
Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren

gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof uit kan zien en tekenen van voortijdige veroudering geaccentueerd kunnen worden. Een Digital Detox geeft lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en biedt onder andere deze voordelen: • minder toxische stress • betere huid • betere nachtrust. Het verlagen van stress kan de reactiviteit van de huid verminderen, terwijl een goede nachtrust een positief effect heeft op de huid als gevolg van een betere doorbloeding. De Digital Detox helpt de huid te switchen van “beschermmodus” naar “herstelmodus”, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing. Ook de zintuigen krijgen tijdens de Digital Detox de mogelijkheid om zich uit te schakelen. Zet je telefoon uit of op stil en kom helemaal tot rust met je favoriete  muziek uit de sleepphone op je oren.
Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, intensieve exfoliatie, drukpuntmassage, hoogwaardig serum, casmara masker, nek/schouder massage, uitgebreide verzorging + 1 doosje viva (t.w.v. €29) voor thuis om te helpen stress te verminderen en humeur en slaap in het dagelijks leven te verbeteren.

Prijs: €79

* Tijdens deze behandeling kan je de BT-nano toevoegen voor een meerprijs van €20 en je ontvangt 50% korting op epileren, harsen van het gezicht of wimpers en/of wenkbrauwen verven.

Skin Treatment

Deze intensieve gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.

Een intensieve gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt
volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de intake en huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien mogelijk wordt de BT-Micro (hand)apparatuur ingezet, je kan de BT-Nano voor extra huidversteviging toevoegen voor een meerprijs van €20.

Prijs: €62

* Tijdens deze behandeling ontvang je 50% korting op epileren, harsen
van het gezicht of wimpers of wenkbrauwen verven.

Basic treatment 

Deze oppervlakkige basis gezichtsbehandeling is geschikt voor iedere huid.

Een oppervlakkige basis gezichtsbehandeling van ± 45 min. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en huidanalyse. Inclusief epileren.
Indien gewenst kan er gebruikt worden gemaakt van de BT-Micro (hand)apparatuur voor intensiever resultaat tegen een meerprijs van €7,50 of BT-Nano voor €20.

Prijs: €47

ProSkin BT-Nano

Deze gezichtsbehandeling is geschikt als jij gericht wilt werken aan huidversteviging/lifting*.

Niet alleen onze huid veroudert maar ook onze gezichtsspieren. De gezichtsspieren verslappen en de zwaartekracht trekt alles naar beneden. Bio Therapeutic heeft daar de oplossing voor! De BT Nano Lift verstevigt je spieren. Via twee elektrodes wordt een specifieke frequentie stroom (micro currency) door de spieren gestuurd, met onmiddellijk strakkere spieren als gevolg. Met specifieke iontoforese (insluizen) wordt ingezet om intensieve opname van werkstoffen te garanderen. Hierdoor ontstaat een mooi anti aging effect: spierversteviging en/of spier lifting. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling in een kuurvorm te ondergaan, 1x per week voor 5 weken achtereen, daarna kan het 1x per 4 tot 6 weken onderhouden worden.

TIP: De BT-Nano kan ook toegevoegd worden aan een ander gezichtsbehandeling voor een meerprijs van €20,
Keuze uit BT- Cocktail Lift Facial: gericht op spierversteviging/lifting van wang en kaakgebied.
BT-Invisible Expression Facial: gericht op huidversteviging/tegen gaan van lijnen van het voorhoofd en ooggebied.

Prijs: €45
Prijs vooruit betaald 5x (1x p.w.): €225 + SPA anti-aging serum t.w.v. €31,90 kado! 

* In deze behandeling wordt gewerkt met apparatuur en is niet geschikt bij zwangerschap, epilepsie, kanker, pacemaker, trombose, aderontsteking, overdraagbare aandoeningen of als je onder behandeling van een arts staat.

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten gezichtsbehandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen.
Deze behandeling is ook perfect om je huid klaar te maken voor de ProSkin Expert Active treatment.

Prijs: €35

Ter info: afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd of verzet te worden, anders ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen, hiervoor kan je kiezen uit 2 opties:

  1. 100% van de prijs van de geboekte behandeling te besteden aan producten naar wens.
  2. 50% van de prijs van de geboekte behandeling.