Zinzino ZinoGene+

Zinzino ZinoGene+

VOORJAARSSCHOONMAAK MET ZINOGENE+

ZinoGene+ is de revolutionaire innovatie voor voedingssupplementen. Een wetenschappelijke doorbraak gebaseerd op een complexe formule van fucoidan; een natuurlijke polysaccharide uit zeewier, polyfenolen, vitamine C en zink die de DNA-synthese en de celdeling ondersteunt. De ophoping van disfunctionele cellen en afname van de regeneratie zijn inherent aan het verouderingsproces. De snelheid waarmee dit gebeurt, wordt beïnvloed door de hoeveelheid Zinzino ZinoGene+voedingsstoffen in ons voedsel.
Daarom is ZinoGene+ ontwikkeld.

Inhoud: 30 gram, 30 tabletten.

REVOLUTIONAIRE INNOVATIE TER ONDERSTEUNING VAN JOUW:

DNA-synthese
Celdeling
Bescherming tegen oxidatieve stress

VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTEN VOOR EFFICIËNTE BIOLOGISCHE BESCHIKBAARHEID:

Curcumine uit kurkuma
Quercitine uit pagodeboom en uien Fucoïdanen uit zeewier
Fisetine uit aardbeien
Piperine uit zwarte peper

AANVULLENDE FEITEN

QUERCETINE

Quercetine is een natuurlijk pigment dat aanwezig is in veel vruchten, groenten en granen. Het heeft antioxidante eigenschappen en behoort tot een subgroep van polyfenolen die flavonoïden worden genoemd. Naar schatting consumeert de gemiddelde persoon er dagelijks 10-100 mg van via voedselbronnen zoals uien, appels, kappertjes, bessen, broccoli, citrusvruchten, kersen, koffie, druiven, groene thee en rode wijn.
Belangrijk is dat de hoeveelheid quercetine in voedsel kan afhangen van de omstandigheden waarin het voedsel is verbouwd. Om de biologische beschikbaarheid en functionaliteit te optimaliseren, hebben we daarom onze eigen mix van quercetine gemaakt met drie verschillende ingrediënten uit twee verschillende planten bronnen: de pagodeboom en uien. Zoals altijd is de kwaliteit van ingrediënten net zo belangrijk als de kwantiteit, en dit is prioriteit gebleven als het gaat om de bronnen van quercetine die we voor deze formulering hebben geselecteerd.

FUCOÏDANEN

Bruin zeewier bevat een element genaamd fucoïdan. Fucoidanen uit zeewier zijn anti-aanbakverbindingen (zie ze als het biologische equivalent van teflon). Ze zijn te vinden in verschillende soorten bruine algen en bevinden zich in de celwanden van de zeewierplant om het te beschermen tegen externe stress.
De voedingseigenschappen van fucoïdanen zijn niets nieuws. Historisch gezien wordt zeewier met fucoïdan al duizenden jaren gebruikt in oude tradities. In feite zijn de vroegste dossiers van het gebruik ervan gedateerd tot 12.000 BC, waar archeologische opgravingen in Monte Verde in Chili bewijs van het gebruik ervan hebben blootgelegd.
Vandaag de dag worden fucoïdanen opgenomen als hoogwaardige ingrediënten in voedingsproducten. We weten dat de kwaliteit en prijs aanzienlijk verschillen tussen de verschillende leveranciers en hebben ervoor gekozen om een exclusief fucoidaan-ingrediënt toe te passen in de ZinoGene+.

FISETINE

Fisetine dient als kleurstof in veel planten en behoort tot de flavonoïde groep van polyfenolen. In ZinoGene+ hebben we een eigen mix van fisetine gemaakt van rookboomextract en aardbeienextract.
Deze bioflavanoïde heeft antioxidante eigenschappen, en hoewel het aanwezig is in verschillende soorten fruit en groenten zoals aardbeien, appels, persimmonen, druiven, uien, kiwi en boerenkool, is de concentratie laag. De gemiddelde dagelijkse inname van fisetine uit verschillende groentebronnen wordt geschat op ongeveer 0,4 mg.
Ter vergelijking: slechts 1 tablet ZinoGene+ levert 25 mg.

Klik hier voor de ingrediënten tabel.

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING: Volwassenen: In kuur verband 2 weken lang 4 tabletten in de ochtend of dagelijks 1 tablet innemen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.
INGREDIËNTEN: Vulstof (sorbitol), curcumine-extract (Curcuma longa)*, mengsel van quercetine (van honingboomextract (Sophora japonica)*, van ui-extract (Allium cepa)* en QuercefitTM fosfolipiden- complex (Sophora japonica)), fucoïdine wakame-extract (Undaria Pinnatifida)*, vitamine C uit acerola-extract (Malpighia glabra)*, mengsel van fisetine (uit rookboomextract (Cotinus coggygria)*
en aardbei-extract (Fragaria ananassa Duchesne))*, antiklontermid- delen (rijstconcentraat, voorgegelatineerd maïszetmeel), zink (zinkbisglycinaat-chelaat)*, zwartepeper-extract als Bioperine® (Piper nigrum)*. * Niet-EU herkomst.
WAARSCHUWING: Overleg met je arts voordat je dit product gebruikt indien je zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening hebt of bloedverdunners gebruikt.
BEWAARADVIES: Droog op kamertemperatuur. Buiten het bereik van kinderen houden.

CURCUMINE-EXTRACT

Met zijn felgele kleur is curcumine de hoeksteen van de ZinoGene+ formule. Als lid van de gemberfamilie wordt curcumine geproduceerd door planten van het Curcuma longa-soort. Historisch gezien wordt curcumine al duizenden jaren gebruikt in India, zowel als specerijen en als onderdeel van hun Ayurvedische tradities. Tegenwoordig wordt het over de hele wereld gebruikt in supplementen, cosmetica, voedselaroma’s en kleurstoffen.
Er zijn veel verschillende curcumine-extracten op de markt, maar er is een aanzienlijke variatie als het gaat om hun biologische beschikbaarheid, en als zodanig verschillen ze veel als het gaat om hoeveel van het ingrediënt een actief effect heeft. Het curcumine- extract dat in onze producten verwerkt wordt, is zeer zorgvuldig geselecteerd en biedt een volledig spectrum van curcuminoïden. We hebben gekozen voor het wereldwijd bekroonde ingrediënt HydroCurc®, ‘s werelds meest biobeschikbare curcumine.
Dit betekent verbeterde absorptie en daardoor verbeterde werkzaamheid en functionaliteit.

PIPERINE

Zwarte peper is een van de meest gebruikte specerijen ter wereld, en het wordt gemaakt door het malen van peperkorrels, gedroogde bessen uit de wijnstok Piper nigrum. Maar zwarte peper is meer dan alleen een essentieel onderdeel van de keuken, het wordt beschouwd als de ‘koning van kruiden’ en werd al duizenden jaren gebruikt in oude Ayurvedische tradities vanwege de hoge concentratie krachtige, hoog antioxidante verbindingen die piperine worden genoemd.
Piperine wordt uit de plant gehaald wanneer de bessen van kleur veranderen, van groen naar rood, tijdens de rijpingsfase. De timing van de oogst is een vitaal aspect van het verzekeren van het piek antioxidantprofiel van de piperine. In ZinoGene+ gebruiken we het gepatenteerde extract BioPerine®, dat is gestandaardiseerd tot minimaal 95% piperine en al meer dan 20 jaar wordt gebruikt als een biologisch beschikbare versterker.

VITAMINE C

Deze krachtige antioxidant (aangetroffen in onze spieren, hersenen en bloed) is een essentiële in water oplosbare vitamine en draagt bij aan de bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress.
De meerderheid van de op de markt verkrijgbare supplementen gebruikt een synthetische vorm van vitamine C (ascorbinezuur, dat in een laboratorium wordt geproduceerd). In plaats van
het voorbeeld te volgen en een ingrediënt in het laboratorium te gebruiken, gaan we in plaats daarvan rechtstreeks naar de natuurlijke plantaardige bron. Onze vitamine C is afgeleid van de acerolabes, die niet alleen rijk is aan vitamine C, maar ook andere belangrijke voedingsstoffen bevat: carotenoïden en bioflavonoïden.

ZINK

Zink is een essentiële micronutriënt, of meer specifiek, een mineraal, en het op een na meest voorkomende sporenelement in ons lichaam. Zink zit in veel verschillende voedingsmiddelen in ons dieet, zoals vlees, kaas, lever, peulvruchten, groenten en volkorenbrood.
Zink heeft veel belangrijke functies in ons lichaam en de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid heeft 18 verschillende gezondheidsclaims voor dit mineraal goedgekeurd. Sleutel in onze ZinoGene+-formulering is de bijdrage aan de normale DNA-synthese, celdeling en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

REVOLUTIONAIRE INNOVATIE TER ONDERSTEUNING VAN UW:

DNA-synthese
Celdeling
Bescherming tegen oxidatieve stress

ZINOGENE+ GEZONDHEIDSCLAIMS (EFSA)

1 Zink draagt bij tot een normale DNA-synthese
2 Zink speelt een rol in het celdelingsproces
3 Zink draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
4 Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Wil de Zinzino ZinoGene+ graag bestellen?

Er zijn 3 opties, de 2 voordeligste opties zijn in abonnementsvorm of prepaid pakket.
1. Bestel je in maandelijkse order direct bij Zinzino via deze link. In dit geval ga je een abonnement/traject aan van minimaal 1 opstartorder + 6 maandelijkse betalingen die om de maand geleverd worden, hierna kan je een abonnement opzeggen op ieder gewenst moment.

2. Kies je voor een prepaid pakket met 9 pakketjes ZinoGene+ en ontvang je dit in een pakket thuis.

3. Wil je liever geen abonnement of pakket dan kan je ook altijd je product(en) in de webshop van Skin Enzo bestellen via deze link.