SPA Biopeel kruiden peeling

De BioPeel kruidenpeeling van Salonnepro is een kruidenpeeling waarbij een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht.

Deze krachtige kruidenpeeling bestaat uit een mix van kruiden, zeewier en algen en daarnaast maar liefst 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. De huid krijgt hierdoor een intensieve voedingsboost, ontgift en gaat zich van binnenuit herstellen, wat een heel mooi resultaat zal geven.
Voor een intensieve huidverbetering met langduriger resultaten zal altijd een kuurverband nodig zijn van 4 tot 6 behandelingen, met een interval van 7-14 dagen.

Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we een behandeling in kuurverbSPA Bio Peel

and aan:

  • Onzuivere huid
  • Onzuivere huid met puistjes
  • Acne-littekens
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en/of rimpelvorming
  • Verslapping van de huid
  • Hyperpigmentatie, zonneschade

De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel en verwarmt op de speciale biopeel brander.
Deze heerlijke warme mix van werkstoffen wordt vervolgens doormiddel van massage op de huid aangebracht en verder ingemasserd. De voedingstoffen worden zo goed opneembaar door de huid en zetten de huid aan tot regeneratie (herstel). De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.
De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. Daarnaast heeft de BioPeel een sterk ontgiftende werking, het is daarom aan te raden om na de behandeling 1 tot 1,5L water te drinken om de afvalstoffen ook goed af te kunnen voeren.
Deze krachtige behandeling is dus een super boost voor je huid!

Deze SPA BioPeel behandeling is ook mooi als ‘losse’ behandeling, om de huid een flinke oppepper te geven door de hoge concentratie voedingstoffen, maar wil je gericht een probleem aan pakken, zal een kuur noodzakelijk zijn.

Een kuurverband bestaat uit 4-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat onderhouden worden door minimaal 1x per 3 maanden de BioPeel te herhalen.

Prijzen:
€79 per behandeling incl. travelsize oil elixer voor thuisgebruik.
*€300 voor een kuur van 4 behandelingen ( tussentijd van 7 tot 14 dagen) + SPA Anti-aging cream SPF30 of 50 t.w.v. €25.90 + travelsize oil elixer geschikt voor jouw huid.

* Deze actie prijs is alleen geldig bij vooraf betaling van de kuur.