Zinzino ZinoShine+

HOOGTEPUNTEN VAN ZINOSHINE+

ZinoShine+ is een uniek geformuleerd vitamine D3 en een breedwerkend magnesiumsupplement. De bedrijfseigen mix is ontwikkeld om uw immuun­ systeem te ondersteunen1, vermoeidheid te verminderen en ter ondersteuning van de functie van uw spieren, botten en tanden.Zinzino ZinoShine+

Vitamine D­behoeften zijn absoluut individueel en zijn afhankelijk van leeftijd, levensstijlkeuzes, geografie en blootstelling aan zonlicht. Daarom zijn onze tablet­ ten ontwikkeld om uw inname aan te passen aan uw individuele behoeften gedurende het jaar en uw hele leven.

GEPERSONALISEERDE VOEDING

Des te individueler de aanpak van onze voedings­ behoeften, des te beter en duurzamer de resultaten. Om de voordelen van ZinoShine+ in je lichaam te optimaliseren, bieden we een zeer nauwkeurige droog bloedtest om je huidige vitamine D ­niveau te bepalen.

Inhoud: 26 gram, 60 tabletten

IMMUUN ONDERSTEUNING

ZinoShine+ ondersteunt uw immuunsysteem1 en de ingrediënten spelen een rol bij het celdelingsproces.

BREEDWERKEND MAGNESIUM

Onze breedwerkende magnesiumbenadering ondersteunt psychologische functies en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid.

LICHAAMSFUNCTIE

Vitamine D en magnesium ondersteunen en dragen bij aan de normale werking van uw spieren, botten en tanden.

VOLLEDIG NATUURLIJK

De ingrediënten in ZinoShine+ zijn afkomstig uit de natuur. Een krachtige unieke, Noorse, volledig natuurlijke formule.

VEGANISTISCH

Synergetische mix van volledig natuurlijke en puur veganistische ingrediënten.

AANVULLENDE FEITEN

AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING:
Kinderen < 11 jaar: 1 tablet per dag.
Jong volwassenen 12-18 jaar: 1–3 tabletten per dag.
Volwassenen > 18 jaar: 1–4 tabletten per dag.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.

INGREDIËNTEN: Mengsel van magnesium (magnesium­ hydroxide uit zeewater, magnesiumcitraat*, magnesiummalaat, magnesiumbisglycine), vulstof (bètacyclodextrine uit Cassave), antiklontermiddel (MCT­olie uit kokosnoot, stearinezuur), vitamine D3 (cholecalciferol).

BEWAARADVIES: Droog op kamertemperatuur. Buiten het bereik van kinderen houden.

ÉÉN MAAT PAST NIET IEDEREEN

Een betere gezondheid is een dynamisch proces. Onze micro­ nutriëntenstatus kan in elk seizoen verschillen en naarmate we ouder worden of wanneer ons leven verandert. Zorg ervoor dat u uw status regelmatig controleert met een bloedtest om de vier maanden om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door voldoende vitamine D in uw lichaam heeft. Op basis van uw huidige vitamine D­status geven we u gepersonaliseerde aanbevelingen over hoe u uw niveaus met ZinoShine+ op een veilige en efficiënte manier kunt handhaven of verbeteren.

VITAMINE D

Vitamine D ondersteunt belangrijke functies in het lichaam, wat helpt bij het reguleren van de absorptie van calcium12 en fosfor13, maar het belangrijkste is misschien wel dat het de normale werking van het immuunsysteem ondersteunt1. Verder is het belangrijk om voldoende vitamine D te krijgen voor een normale
Het is in overvloed te vinden op berghellingen, rotsen en bomen en deze natuurlijke bron van vitamine D3 is een bewuste keuze gemaakt voor onze omgeving.

MAGNESIUM

Er zijn veel bronnen voor vitaminen en mineralen. We streven ernaar om de beste en meest efficiënte bronnen op de markt te vinden. ZinoShine+ bevat magnesiumhydroxide uit zeewater, magneisumcitraat, magnesiummalaat en magnesiumbisglycine. Samen bieden deze vier bronnen een breedwerkende benadering voor verbeterde absorptie en gebruik in ons lichaam.

EEN VOLLEDIG NATUURLIJKE FORMULE

Een + achter de naam betekent dat alle ingrediënten in het product uit de natuur komen. We zullen nooit stoppen met het zoeken naar volledig natuurlijke alternatieven en toonaangevend blijven binnen onze industrie. ZinoShine+ consolideert onze vastberadenheid om waar mogelijk rigoureus verkregen, volledig natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Bovendien kan het ook worden geconsumeerd door veganisten, omdat veganistische opties ook een onbetwistbaar onderdeel van ons assortiment zijn. Natuurlijk.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Ondersteuning van het immuunsysteem Verminderen van vermoeidheid Ondersteuning van spier-, bot- en tandfunctie

ZINOSHINE+ GEZONDHEIDSCLAIMS (EFSA)

1 Vitamine D draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem.
2 Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid. 3 Vitamine D draagt bij aan het behoud van de normale spierfunctie.
4 Magnesium draagt bij aan de normale spierfunctie.
5 Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale botten.
6 Magnesium draagt bij aan het behoud van normale botten.
7 Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale tanden.
8 Magnesium draagt bij aan het behoud van normale tanden.
9 Vitamine D speelt een rol in het proces van celdeling.
10 Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces.
11 Magnesium draagt bij aan een normale psychologische functie.
12 Vitamine D draagt bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed.
13 Vitamine D draagt bij aan normale absorptie/gebruik van calcium en fosfor.
Voedingswaarde per: 1 tablet 4 tabletten Vitamine D3 12,5 μg (250%)* 50 μg (1000%)* Magnesium 87,5 mg (23%)* 350 mg (93%)*
*DRW (dieetreferentiewaarde)
groei en ontwikkeling van botten
5,6 7,8 en tanden .
Net als de meeste voedings­ en gezondheidsfactoren is er
een aanzienlijke hoeveelheid individualiteit als het gaat om het aanpakken van onze vitamine D­behoeften. Veel sociale en gedragsmatige invloeden beïnvloeden ons vermogen om voldoende vitamine D te krijgen door alleen de zon. Factoren zoals in een gebied met veel vervuiling zijn, zonnebrandcrème gebruiken, de hoeveelheid tijd die binnenshuis wordt doorge­ bracht en wonen en werken in grote steden waar gebouwen zonlicht blokkeren, spelen allemaal een rol in hoe ons lichaam reageert op de zon en deze essentiële ‘zonnevitamine’ produ­ ceert. Daarnaast moet rekening worden gehouden met uw lichaamsgewicht. Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en als zodanig geldt dat hoe meer overgewicht we hebben, hoe meer we moeten produceren en consumeren om een voldoende hoog niveau te bereiken en te behouden in ons bloed.
Wereldwijd hebben ongeveer 1 miljard mensen vitamine­ D­deficiëntie. Daarom is het belangrijk om zowel uw vitamine D­niveaus te controleren als u aan te passen met extra bronnen van vitamine D naast zonlicht wanneer dat nodig is.
De bron van vitamine D die we gebruiken is korstmos. Het is een kleine unieke plantsoort die bestaat uit een symbiotische associatie van algen en schimmel.