Zinzino energie notenrepen

Een heerlijke Zinzino notenreep kan je eten voor of na een training, als je haast hebt of voor onderweg.
Vol met dadels, amandelen en een handvol superzaden zoals, chia, quinoa, sesam, pompoen en samen met vezel uit inuline voor het optimale effect.

De ingrediënten worden gekozen door gezondheidsbewuste mensen uit de meest eco vriendelijke boerderijen die ze konden vinden. Het is natuurlijk veganistisch, GGO-vrij en bevat alleen natuurlijke suikers.

Belangrijkste voordelen

  • VEEL ENERGIE – snel en langdurig brandstof.
  • VEZELRIJK 1 – 10gr heilzame vezels die je lichaam goed doen.
  • GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS – krijg energie zonder zin in suiker.
  • VEGANISTISCH – voor iedereen om van te genieten.
  • ZONDER GGO & BESTRIJDINGSMIDDELEN – je kunt ervan op aan dat wede beste ingrediënten gebruiken.
  • WADA-VRIENDELIJK – atleten kunnen zorgeloos genieten van de repen,vrij van verboden ingrediënten.

Werkzame bestanddelen

26% AMANDELEN

Amandelen zijn zeer voedzame noten en een rijke bron van vitamine E, mangaan en magnesium.
Amandelen zijn een bron van koper, fosfor, niacine, vezels en antioxidanten.
In vergelijking met alle andere noten zijn ze rijker aan voedingsstoffen en heilzame onderdelen gezonde enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten en antioxidanten. Amandelen bevatten natuurlijke voorkomende suikers.

20% DADELS

Dadels zijn een goede bron van ijzer, vezels, vitamine A en kalium. Essentiële mineralen zoals calcium, fosfor, natrium, magnesium en zink maken dat ze tot de gezondste voedingsmiddelen ter wereld kunnen worden gerekend. Dadels hebben een hoog gehalte aan oplosbare vezels, die essentieel zijn voor het bevorderen van een gezonde stoelgang en een comfortabele doorgang van voedsel door het darmkanaal. Dadels hebben natuurlijke voorkomende suikers zoals glucose, fructose en sucrose. Daarom vormen ze de perfecte snack voor een directe boost van energie.

8% POMPOENPITTEN

Pompoenpitten bevatten een breed scala aan anti-oxidant-fytonutriënten, met inbegrip van fenolische zuren en polyfenolen zoals de lignanen. Pompoenpitten bevatten ook gezondheids- ondersteunende fytosterolen. Pompoenpitten zijn een zeer rijke bron van zink, ijzer, fosfor, magnesium, mangaan en koper en de Wereldgezondheidsorganisatie raadt de consumptie daarvan aan als goede voedingsstoffen. Daarnaast vormen pompoenpitten een grote bron van voedingsvezels, eiwitten en de essentiële vetzuren omega-3 (ALA) en omega-6.

6% SESAMZADEN

Sesamzaden zijn weldadig voor de gezondheid door hun voedingswaarde: vitaminen, mineralen, natuurlijke oliën en organische stoffen bestaand uit calcium, ijzer, magnesium, fosfor,mangaan, koper, zink, vezel, thiamine, vitamine B6, folaat, eiwit, en tryptofaan. Gedroogde hele sesamzaden bestaan uit 23% koolhydraten, inclusief 12% voedingsvezels, 50% vet en 18% eiwit.

6 % QUINOA

Quinoa heeft een hoog gehalte aan eiwit en is één van de weinige plantaardige voedingsmiddelen die alle negen essentiële aminozuren bevatten. Om deze reden is het een uitstekendebron van eiwitten. Het heeft zowel meer als betere eiwitten dan de meeste granen. Het heeft ook een hoog gehalte aan vezels, magnesium, B-vitamines, ijzer, kalium, calcium, fosfor,vitamine E en flavonoïden, dit zijn plantaardige anti-oxidanten.

5% CHIA ZADEN

Chia zaden hebben een hoge voedingsdichtheid, zorgen voor een energieboost en behoren tot de meest populaire superfood in de gezondheidscommunity. De reden dat chia zaden zo heilzaam zijn, komt door hun hoge gehalte aan vezels, omega-3 vetten, eiwitten, vitamine A, B, E en D en mineralen waaronder zwavel, ijzer, jodium, magnesium, mangaan, niacine en thiamine; en daarnaast zijn ze een rijke bron van anti-oxidanten.

5% INULINE

Inuline is een oplosbare voedingsvezel gevonden in vele planten maar meestal gewonnen uit cichorei. De natuurlijk voorkomende polysaccharide/fructaan is echter niet verwerkt en dus heeft inuline minimale impact op de stijging van de bloedsuikerspiegel. Het verhoogt de calciumabsorptie en mogelijk de magnesiumabsorptie, terwijl het de groei van nuttige bacteriënin de dikke darm promoot.

Niet werkzame-bestanddelen

14% IMO
Isomalto-oligosaccharide (IMO) is een gematigd zoet koolhydraat van plantaardige oorsprong, dat van nature in gefer- menteerde levensmiddelen voorkomt. Het heeft bepaalde heilzame eigenschappen vergelijkbaar met oligofructose en inuline en is het opgebouwd uit koolhydraatketens (glucose) die vooral resistent zijn tegen spijsvertering en dus weinig calorieën en het heeft een lage glycemische index (34) *. Er is aangetoond dat het de groei van nuttige bacteriën in de dikke darm bevordert, zelfs effectiever de stoelgang verbeterd en verbetering van microbiële fermentatie in de dikke darm zonder nadelige effecten **.

* Afzonderlijke voedselclassificaties voor GI: Laag: 55 of minder. Matig: 56 – 69 Hoog: 70+

** Hogere doseringen (meer dan 8 repen/dag) kunnen leiden tot symptomen als winderigheid, opgeblazen gevoel, zachte ontlasting.

7% VEGANISTISCHE GLYCEROL
Gemaakt van koolzaad, gedraagt zich als bevochtigigings-middel en houdt het vocht en de textuur van de ingrediënten in de reep vast.

4% OLIJFOLIE
Virgin olijfolie uit Spaanse plantages waar meststoffen en pesticiden verboden zijn om de beste kwaliteit te garanderen.

ANDERE INFORMATIE

VEZELRIJK 

De Zinzino-reep bevat bijna 10,4 gr aan voedingsvezels, dat is meer dan 42% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen. Voedingsvezels bevorderen de positieve effecten voor je darmen, cholesterol en verzadiging.

ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS

Er is geen suiker toegevoegd aan de energiereep. Echter, alle vruchten en noten hebben een natuurlijke gehalte aan suiker. Aangezien de suiker is ingekapseld in de vezels, heeft het een positief effect op de stofwisseling in ons lichaam. De vezel helpt de opname van suiker te vertragen, waardoorde suiker niet rechtstreeks naar de lever kan gaan. Zinzino energiereep bevat dus de perfecte ingrediënten voor een onmiddellijke energie-boost.

VEGANISTISCH

Alle ingrediënten in Zinzino energiereep zijn afkomstig uit veganistisch gecertificeerde bronnen en dus kunnen alle veganisten, vegetariërs en iedereen die graag energie wil,genieten van deze lekkere energiereep.

GGO: Zinzino energiereep bevat geen GGO-gebaseerde soja en/of van maïs afgeleide ingrediënten en/of GGO-gebaseerde levensmiddelen additieven of smaakstoffen.

CLAIM INZAKE DE VOEDINGSWAARDE (EFSA)

WADA: Zinzino-energiereep in zijn geheel of gedeeltelijk, bevat geen en is niet in aanraking gekomen met productendie zijn verboden door de IOC en/of WADA.

ZWARE METALEN: Zinzino energiereep is gecertificeerd voor het niet bevatten van zware metalen en voldoet aan de EU wetgeving 1881/2006/EC.

PESTICIDEN: Zinzino energiereep is gecertificeerd voor hetniet bevatten van sporen of overgebleven pesticiden en vol-doet aan de EU -verordeningen 396/2005/EC.

NANO TECHNOLOGIE: Zinzino energiereep is gecertificeerdvrij van nanodeeltjes.

GLUTEN-VRIJ: Zinzino energiereep bevat geen granen met gluten (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut) en producten daarvan.

1. Een claim dat een levensmiddel vezelrijk is, en elke andere claim die waarschijnlijk dezelfde betekenis heeft voor de consument, mag alleen worden gedaan als het product ten minste 6 gr vezel per 100 gr of ten minste 3 gr vezel per 100 kcal bevat.

VOEDINGSWAARDE

Voedingswaarde zinzino notenreep

VERKOOPUNIT: De Zinzino-energiereep wordt verkocht in een doos met 4 repen á 40 gram. Elke reep is afzonderlijk verpakt in krimpfolie.

LET OP: De folie om elke reep heeft alleen Engelse informatie erop afgedrukt. Op de buitenkant van de doos vind je alleinformatie, zoals een ingrediëntenlijst in je eigen taal.

NB: Kan pinda’s en sporen hiervan bevatten. Bevat natuurlijke suikers.

BEWAARADVIES: Bewaar op een droge plaats bij 15-22 °C en buiten direct zonlicht.

LIJST VAN INGREDIËNTEN: amandelen 25,5%, dadels 20%,isomalto-oligosaccharide * 14%, pompoenzaden 8,2%,sesamzaden 6,1%, quinoavlokken 6,1%, bevochtigingsmiddel (glycerol) 7% inuline 5%, chia zaad (salvia hispanica) 5%, olijfolie 4%.

* isomalto-oligosaccharide is een bron van glucose, maar heeft een lage glycemische index van slechts 34.

Energy notenrepen bestellen?

De voordeligste optie voor €12 per doosje is rechtstreeks via de website van Zinzino in abonnementsvorm.
Of bestel een prepaid pakket met 20 doosjes energy repen.
Bij aangaan van 1 abonnement naar keuze ontvang je de hoogste korting op alle overige producten die je toevoegt aan je bestelling, zowel eenmalig als in auto-order. Een auto-order kan je aan en uit zetten naar wens.
Zinzino verstuurd orders per 2 maanden om de verzendkosten lager te houden.
De 1e maand betaal je daardoor in 1x voor 2 maanden en krijg je ook direct voor 2 maanden geleverd. De volgende maand betaal je een enkele order, de 3e maand doe je dit nogmaals en na deze betaling wordt je bestelling weer verzonden. Orders worden dus per 2 maanden voor 2 maanden verzonden, maar de betaling word verspreid over 2 maanden, je betaald altijd 1 maand vooruit.

Een abonnement bestaat na de opstartorder uit nog 6 maandelijkse betalingen, hierna is je abonnement ieder moment via de klantenservice stop te zetten.
Wil je geen abonnement, dan heb je ook de mogelijkheid om in de webshop van Skin Enzo te bestellen.