Zinzino Skin Serum

Zinzino Skin Serum

Zinzino SkinSerum is een 24-uurs verjongingsformule voor het gezicht en de hals. Niet alleen wordt de huid ge- hydrateerd en gladder gemaakt, maar ook de elasticiteit en de sterkte worden verbeterd.
Dit vermindert fijne lijntjes en het opkomen van rimpels.Zinzino Skinserum

Zinzino SkinSerum is de eerste in zijn soort. Het is ontworpen om veroudering aan te pakken en systematisch te veranderen, en het geeft de volgende evolutionaire stap in huidverzorging weer.

Zinzino SkinSerum werkt door het verbeteren van de extra-cellulaire matrix (ECM), het fijne netwerk van microvezels dat de huid ondersteunt. De werkzame bestanddelen in Zinzino SkinSerum beschermt, herstelt en reconstrueert de matrix.

24-uurs verjongingsformule

Belangrijkste voordelen:

Hydrateert de huid en maakt deze gladder, verbetert de elasticiteit en de sterkte van de huid.
Vermindert fijne lijntjes en het opkomen van rimpels en vermindert de grootte van de poriën.

SkinSerum

DE EXTRA-CELLULAIRE MATRIX SPEELT EEN ESSENTIËLE ROL IN HUIDVEROUDERING EN HUIDHERSTEL.

Blootgestelde huid (op handen en gezicht) veroudert sneller dan niet-blootgestelde huid, omdat veel tekenen van veroudering door externe factoren worden aangestuurd. Het gaat hierbij om blootstelling aan de zon, sigarettenrook en milieuverontreinigende stoffen die vrije radicalen produceren die de huid beschadigen.

Er zijn ook interne factoren. Wanneer het metabolisme van de huid optimaal is, wordt de schade hersteld en de matrix gehandhaafd. Slechte voeding echter, versnelt matrixschade en vertraagt matrixregeneratie. Dit leidt tot verhoogde vernietiging van de matrix en versnelt de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels. Huidverzorging moet de oorzaken van veroudering, evenals de zichtbare tekenen aanpakken. Zinzino SkinSerum doet dit door de matrix te beschermen, herstellen en te reconstrueren.

Het is een zeer effectief op zichzelf staand product. Maar als je voeding minder dan perfect is, doet het nog meer wanneer het wordt gecombineerd met BalanceOil en Xtend, die de huid van binnenuit voeden.

PROTECT: VERMINDERT DE MATRIXAFBRAAK

Zonlicht veroudert de huid door de ECM af te breken. Zinzino SkinSerum bevat 4 actieve ingrediënten, die dit belangrijke deel van het verouderingsproces in 4 verschillende fasen blokkeren.

 • –  squaleen
 • –  1-3, 1-6 beta-glucanen
 • –  tocoferolen en tocotriënolen
 • –  olijfpolyfenolen

  REPARATIE: VERHOGING VAN DE MATRIXVORMING

  Huidcellen, fibroblasten genaamd, herstellen de ECM door de vorming van nieuw collageen, elastine en andere microvezels. Zinzino SkinSerum bevat 2 actieve ingrediënten die de fibroblast-activiteit op 2 elkaar aanvullende manieren verbeteren.

 • –  copper heptapeptide
 • –  1-3, 1-6 beta-glucanenDoor vermindering van de ECM-afbraak en verbetering van de matrixreparatie, wordt de kwaliteit van de ECM geleidelijk verbeterd. Dit zorgt voor een jonger uiterlijk.

  RECONSTRUCTIE: VERBETERDE KWALITEIT VAN DE MATRIX

  Reconstructie van de ECM hydrateert de huid en maakt deze gladder waarbij de elasticiteit en de sterkte worden verbeterd. Dit vermindert fijne lijntjes en het opkomen van rimpels. Reconstructie kost tijd, om te zorgen voor snellere resultaten, voegt het serum 2 snelwerkende componenten toe voor onmiddellijk effect.

 • –  calendula (een ontstekkingsremmende stof)
 • –  hyaluronzuur (een hydraterend middel)

  DE EXTRA-CELLULAIRE MATRIX

  De menselijke huid bestaat uit drie grote lagen van weefsel: de epidermis, de dermis en de hypodermis. De extracellulaire matrix (ECM), het fijne netwerk van microvezels, is samengesteld uit verbindingen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. De ECM is aanwezig in zowel epidermis als dermis en biedt trekkracht en elasticiteit van de huid. De ingrediënten in de Zinzino SkinSerum zijn, zoals beschreven in de tekst, gericht op de ECM in beide lagen.

GOUDEN GLOED

Zinzino SkinSerum bevat sporen van bèta-caroteen, de natuurlijke kleur in veel vruchten en groenten. Herhaald gebruik van het serum creëert een subtiele gouden gloed de dezelfde gezonde en aantrekkelijke blos die gekoppeld is aan een gezonde voeding.

ANDERE INGREDIËNTEN

Er zijn ook andere belangrijke ingrediënten in de SkinSerum opgenomen: Karitéboter, een vet op notenbasis en Helianthus Annuus, een zonnebloemolie, beide met goede hydraterende eigenschappen. We gebruiken ook Chondrus, een zeewier, dat zowel een hydraterend als een UV-beschermend effect heeft.

Sepioliet, een kleimineraal, is toegevoegd vanwege de antiseptische en huidgenezende eigenschapppen terwijl Avena Sativa, een haver- extract, helpt bij het verzachten van een geïrriteerde huid. Ten slotte is betaïne toegevoegd ter ondersteuning van de waterbalans in de cellen en ook vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen.

VRIJ VAN GEUR EN PARABEEN

Zinzino SkinSerum bevat geen toegevoegde geuren. De zwakke neutrale geur komt uit de natuurlijke actieve ingrediënten (zoals de bèta-glucanen). Dit interfereert niet met andere geuren of parfums die worden aangebracht. Daarnaast is SkinSerum vrij van parabeen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor de beste resultaten spaarzaam aanbrengen op gezicht en hals, in de ochtend en in de avond.
Binnen 12 maanden na opening gebruiken.

LET OP: Buiten bereik van kinderen houden & aanraking met de ogen vermijden. Dit product is geen vervanging voor het dagelijks gebruik van bescherming tegen de zon.

INGREDIËNTEN:

Aqua, Glycerin, Shea Butter Ethyl Esters, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Squalane, Sepiolite Extract, Betaine, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Pectin, Xanthan Gum, Chondrus Crispus, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Yeast Polysaccharides, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Beta Carotene.

FAQ SkinSerum

Zijn de ingrediënten in Zinzino SkinSerum getest op dieren?

Nee, de ingrediënten en het serum zelf zijn niet getest op dieren.

Zouden kinderen gebruik moeten maken van Zinzino SkinSerum?

Het is niet zinvol voor een kind om een anti-rimpelserum te gebruiken. Maar als het kind problemen heeft met acne, een beschadigde huid door brandwonden of littekens, kan het serum worden aangebracht.

Bevat Zinzino SkinSerum natuurlijke ingrediënten?

De term “natuurlijk” hangt af van hoe je dit definieert, maar alle ingrediënten behalve 2 of 3 zijn zogenaamd “natuurlijk” op basis van de definitie. Het merendeel van de ingrediënten in Zinzino SkinSerum is natuurlijk.

Ik kan de ingrediëntenlijst in mijn taal niet vinden.

Ingrediënten moeten alleen worden aangegeven volgens de INCI standaard. Door alleen INCI-termen te gebruiken, wordt verzekerd dat iedereen die meer informatie wilt, deze kan opzoeken in de Europese cosmetica-database.

Zinzino Skin Serum bestellen?

Wil je graag het Zinzino Skin Serum bestellen, dan zijn er diverse opties.

Je kan een abonnement afsluiten direct bij Zinzino en je ontvangt het 30ml serum voor €39 per maand NA de opstartorder, of je kan deze aan een lopende bestelling los toevoegen.
Je kan een pakket met 9x zinzino Skin Serum bestellen voor de prijs van €312 incl. verzending.
Het 50ml serum voor €49 per maand NA de opstartorder, of je kan deze los toevoegen aan een lopende bestelling.
Of je kan een pakket met 9x 50ml zinzino skin serum bestellen voor €392 per maand incl. verzending.
Wil je geen van beide opties, dan kan je het serum ook in de webshop van Skin Enzo bestellen, bestel hier het 30ml serum of hier het 50ml serum.