Noets brood & cakemixen

Noets, alternatieve broodmixen zijn ontwikkelt op basis van noten, zaden, zemelen en vruchten. Ze zijn super makkelijk te bereiden, je hoeft niet te kneden en rijzen en je hebt alleen een brood/cakevorm nodig en een oven. Gezond, zuiver en lekker!noets broodmixen
Glutenvrij, gistvrij en zuivel vrij (gebruik dan olijfolie i.p.v. roomboter) en bevatten geen toegevoegde suikers.
Helaas niet geschikt bij coeliakie i.v.m. kruisbesmetting, bij glutengevoeligheid zijn er zover nog geen klachten gemeld.

Waarom Noets?

In de praktijk loop ik er veelal tegenaan dat veel mensen niet goed tegen gluten kunnen. Een van de redenen waardoor er (huid)klachten kunnen ontstaan, doordat een overmaat aan gluten de darmwand kunnen irriteren en beschadigen. Helaas zijn we in Nederland echte brood eters, en naast dat we het lekker vinden, is het ook een stukje gemak wat het met zich meebrengt, het is snel gesmeerd en je kan het makkelijk meenemen. Ik ben dus op zoek gegaan naar een goed en gezond alternatief, en zo kwam ik uit bij Noets.
Iedereen met een oven kan dit binnen 5 minuten in de oven hebben staan, een uurtje wachten en je hebt een heerlijk vers brood! Je kan ze in plakjes snijden, invriezen en zo kan je altijd de hoeveelheid pakken die je nodig hebt en je hoeft nooit overgebleven brood weg te gooien. Je kan het ook 5 dagen in de koelkast bewaren.

Heb je geen klachten en ben je bezig met bewuster leven en wil je (veel) minder gluten eten?
Maak dan zeker eens kennis met de heerlijke broodmixen van Noets, er zijn 10 verschillende broodmixen, 4 cakemixen en 1 ontbijtkoekmix. Je kan dus volop variëren met je brood en je kan er ook nog je eigen draai een geven door extra’s toe te voegen aan je mix, denk aan extra fruit, noten, olijven, zongedroogde tomaten, kruiden etc.
De producten zitten boordevol voedingstoffen die zorgen voor energie, onderhoud, herstel en bescherming van je lichaam en zorgen daarbij ook voor een sterke verbetering van de stoelgang door hoeveelheid vezels in de mixen.
Ook de spijsvertering en bloedsuikerspiegel varen er wel bij(vooral bij de vezelmixen).
Kant en klaar mixen die uitblinken in gebruiksgemak en slagingspercentage omdat er gewoon niets fout kan gaan.
Op de achterkant van elke mix staat precies wat je moet doen, je hoeft alleen water, wat zout, (ongezouten) roomboter of olijfolie en eventueel een eitje toe te voegen.

Wat zit er in?

De mixen zitten boordevol vezels en plantaardige omega 3, rijk aan antioxidanten, zink, ijzer, magnesium, vitaminen en plantaardige eiwitten. Keuze uit koolhydraat-arm, kcal-arm of gewoon een gezonder alternatief in ontbijtkoek en/of cake.
Uitsluitend natuurlijke en eerlijke pure ingrediënten.
Groot pluspunt van de vezelmixen is het lage koolhydraat-gehalte en hoge aantal vezels, tot 3 keer meer dan volkorenbrood. In Nederland halen we vaak bij lange na niet de aanbevolen hoeveelheid vezels, met Noets vezelmix kom je hier al een stuk meer bij in de buurt, met het grote voordeel van weinig koolhydraten!
Het is daarom wel aan te raden aan om er genoeg bij te drinken. Houd er rekening mee dat als je meer vezels gaat eten, dat dit in eerste instantie je darmen letterlijk in beweging kan zetten als deze dit niet gewend zijn. Dit kan wat geluid geven en gasvorming geven. Dit is normaal, dit zal niet iedereen ervaren, maar het is dus wel een mogelijkheid.
Vezels vertragen ook de opname van de resterende koolhydraten enorm, en voorkomen bloedsuikerpieken.
Het is aan te raden om elke maaltijd te laten bestaan uit eiwitten, vetten en langzame koolhydraten.

Benieuwd naar deze heerlijke mixen? Je bestelt ze hier in de Skin Enzo webshop.