Alpha-H Peeling

Waarom een Alpha-H Peeling?

Een Alpha-H peeling is volledig gericht op huidverbetering .
Wil jij graag jouw huid verbeteren? Een peeling is een mooie resultaat gerichte behandeling waar we jouw ‘huid probleem’ intensiever mee kunnen aanpakken.

Een Alpha-H peeling is geschikt voor:

* Het verstevigen van de huid bij collageen en elasticiteit verlies
* Fijne lijntjes en rimpeltjes
* Verdikte huid
* Probleemhuid
* Vergrote en verstopte poriën
* Littekens
* Verbeteren van de huidstructuur zoals grove poriën / vale  verdikte huid
* Pigmentvlekken / hyperpigmentatie / ongelijkmatige teint
* Gedehydrateerde huid
* Zonbeschadigde huid

Behandeling: 

Een Alpha-h peeling bevat glycol-, salicyl-, amandel- en/ of melkzuur.
Afhankelijk van jouw huid wordt er een keuze gemaakt met welke peeling er gewerkt wordt.
Wil je doelgericht een huidprobleem gaan aanpakken, dan is het altijd aan te raden om in kuurverband te werken. In overleg met jouw stel ik een behandelplan op wat het beste bij jouw huid past.

Voorbereiding:

Een peeling is een zeer mooie behandeling, maar deze is niet zomaar voor iedereen geschikt.
Om het beste resultaat te bereiken en om zeker te weten dat jouw huid een peeling aan kan, ga je je huid thuis voorbereiden en dien je eerst 1x een Skin treatment of Special skin treatment te ondergaan.
Als jouw huid hier goed op reageert kunnen starten met een peeling.
Het voorbereiden van jouw huid thuis zal bestaan uit: 2 weken voor je eerste peeling behandeling 2x in de week de Beauty Sleep Power Peel gebruiken of 3 a 4x in de week Liquid Gold en dagelijks s’ochtends en s’avonds de Vitamine B serum.

De beauty sleep power peel en liquid gold zijn belangrijk om jouw huid te laten wennen aan glycolzuur en vitamine B serum is een belangrijk serum om het vochtgehalte en de huidbarrière te verbeteren, zodat de peeling niet te snel de huid in zakt, om zo onnodige reactie/irritatie te voorkomen.

Na de behandeling:

Na een peeling kan er mogelijk wat roodheid ontstaan en in de dagen erna kan de huid wat gaan schilferen. Het is belangrijk dat je de nazorg instructies opvolgt voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Prijs Alpha-H Peeling + Casmara masker: €90

Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden geannuleerd of verzet, anders ben ik helaas genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.