Zinzino proteïne repen

Zinzino proteïne repen

Chocolade & citroen cheesecake smaak

Zinzino Proteïne Reep is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidsbewuste en actieve mensen die onderweg wat willen eten, vóór of na de training of die gewoon op zoek zijn naar een gezondere snack. Onze wetenschappers hebben hard gewerkt om een combinatie te creëren van lekker smakende en functionele ingrediënten.Zinzino proteine reep chocolade smaak

Elke reep weegt een handzame 45 gram.

Belangrijkste voordelen:

  • Rijk aan eiwit,
  • Rijk aan vezel
  • Laag in suiker
  • Bevat PANSALT voor een verlaagd natriumgehalte.

Proteïne ReepZinzino Proteine reep lemon cheesecake

RIJK AAN EIWIT

De Zinzino proteïne-reep bevat hoogwaardige melkeiwitten en biedt een manier om aan je eiwitbehoefte te voldoen wanneer je actief bent. De reep draagt ook bij aan het herstelproces na de training en helpt bij het behoud van spiermassa.

RIJK AAN VEZEL

De Zinzino-reep bevat bijna 7 g aan voedingsvezels, dat is ongeveer 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen. Voedingsvezels bevorderen de positieve effecten voor onze darmen, cholesterol en verzadiging.

LAAG IN SUIKER

Suiker levert calorieën maar heeft weinig voedingswaarde. We hebben suiker vervangen door polyolen, natuurlijke en caloriearme zoetstoffen.

BEVAT PANSALT® VOOR EEN VERLAAGD NATRIUMGEHALTE.
Veel gezondheidsproblemen zijn gekoppeld aan overmatig zoutverbruik (natrium).

PanSalt® is een natuurlijke (en grondig geteste) zoutvervanger, waarin bijna de helft van het natrium in keukenzout is vervangen door de mineralen magnesium en kalium, die hun eigen gezondheidsvoordelen opleveren. PanSalt is door de Finse autoriteiten gecrediteerd omdat het heeft bijgedragen aan de verbetering van de volksgezondheid. Het is, sinds 2001, als voedselingrediënt goedgekeurd door de Europese Commissie.

Zinzino Proteine reep voedingswaarde tabel    

INGREDIËNTEN CITROEN CHEESECAKE REEP:
melkeiwit, witte chocolade met kunstmatige zoetstof 20% (maltitol, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator (sojalecithine), vanille), vul- stof (polydextrose), stabilisator (sorbitol-siroop), gehydrolyseerde tar- wegluten, bevochtigingsmiddel (glycerol), zonnebloemolie, plantaar- dige vezels (acaciagom), mineraalzout*, emulgator (citroenzuurester (E472c)), smaakstoffen, acidulant (citroenzuur), zoetstof (sucralose), kleurstof (bèta-caroteen). *PANSALT®.

INGREDIËNTEN CHOCOLADE REEP:
melkeiwit, melkchocolade met kunstmatige zoetstof 20% (maltitol, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator (sojalecithine), smaakstoffen), vulstof (polydextrose), stabilisator (sorbitol-siroop), gehydrolyseerde tarwegluten, bevochtigingsmiddel (glycerol), cacao- massa, plantaardige vezels (acaciagom), vetarme cacao, zonnebloe- molie, emulgator (citroenzuurester (E472c)), mineraalzout*, smaak- stoffen, zoetstof (sucralose). *PANSALT®.

VERKOOPUNIT: De Zinzino-reep wordt verkocht in een doos met 4 re- pen á 45 gram. Elke reep is afzonderlijk verpakt in krimpfolie.

LET OP: Op de buitenkant van de doos vindt u alle belangrijke infor- matie, een ingrediëntenlijst enz. in uw eigen taal. Op de folie van elke reep staat tekst afgedrukt, maar alleen in het Engels.

WAARSCHUWING: Overmatig gebruik kan leiden tot een laxerend effect.
BEVAT MOGELIJK: ei-, noten-, pinda- en sesamzaadproducten. Bevat zoetstoffen.

BEWAARADVIES: Bewaar op een droge plaats bij 15-22 ° C en buiten direct zonlicht.

VOEDINGSCLAIMS (EFSA)

1. Een claim dat een levensmiddel rijk aan omega-20 vetzuren is, en elke andere claim die waarschijnlijk dezelfde betekenis heeft voor de consument, mag alleen worden gedaan als het product ten minste 20% van de energiewaarde van het levensmiddel door eiwitten wordt geleverd.

2. Een claim dat een levensmiddel vezelrijk is, en elke andere claim die waarschijnlijk dezelfde betekenis heeft voor de consument, mag alleen worden gedaan als het product ten minste 6 g vezel per 100 g of ten minste 3 g vezel per 100 kcal bevat.

3. Een claim dat een levensmiddel suikerarm is en elke andere claim die waarschijnlijk dezelfde betekenis heeft voor de consument, mag alleen worden gedaan als het product niet meer dan 5 g suikers per 100 g voor vaste st- offen of 2,5 g suikers per 100 ml voor vloeistoffen bevat.

4. Eiwitten dragen bij aan groei in spiermassa. Eiwitten dragen bij aan het onderhoud van spiermassa. De claim mag alleen worden gebruikt voor voedsel dat ten minste een bron van eiwitten is, zoals bedoeld in de claim BRON VAN EIWITTEN zoals vermeld in de bijlage bij verordening (EG) nr. 1924/2006.

ZINZINO PROTEÏNE REPEN BESTELLEN?

Er zijn 3 opties:
Klik hier om deze proteine repen direct bij zinzino te bestellen, 2 doosjes per maand voor €20 (excl. verzendkosten) of voeg ze toe aan een al lopende bestelling.
Klik hier om een pakket van 20 doosjes in 1x te bestellen voor €179 (excl. verzendkosten).

Wil je geen abonnement of pakket bestellen, dan kan je ze ook hier in de webshop van Skin Enzo bestellen.