Dermalogica producten

Waarom Dermalogica? 

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica investeert niet in advertenties en verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Het ontstaan van Dermalogica

Jane Wurwand kwam er al snel achter dat er geen productlijn op de markt was die aansloot op haar opleiding en die volledig gericht was op een gezonde huid, en niet op “beauty”. Dus ging ze haar eigen producten ontwikkelen en zo werd Dermalogica in 1986 geboren. Haar visie was duidelijk: ze wilde producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder  irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken, zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum. Daarnaast moest Dermalogica alleen te koop zijn bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun vervolgopleiding aan het International Dermal Institute hadden gevolgd. Dermalogica zorgde voor een geweldige opschudding in de beauty industrie door huidverbetering en een gezonde huid boven beauty en glamour te stellen. Naast het weglaten van gangbare irriterende ingrediënten introduceerde Dermalogica nog een nieuw element, de gespecialiseerde kennis van de professionele skin therapist. Dermalogica producten worden niet op dieren getest en ze worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele schoonheidsspecialisten advies en behandelingen geven.

Ken jouw huid

Jouw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid, je leven lang. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. De schoonheidsspecialist kan je een advies op maat geven hoe je jouw huid moet verzorgen.

Dermalogica is niet schattig

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Het wordt tijd dat je alles over jouw huid te weten komt. Maak een afspraak en ontvang advies op maat over hoe je jouw huid moet verzorgen en met welke producten.
Voor een gezonde huid, je leven lang!