Anti Age Collagen Premium

Voor huid, spieren, gewrichten, organen, nagels en haren.

De huid weerspiegelt niet alleen onze gezondheid en waar we aan blootgsteld worden, maar ook wat onze genen bepalen en wat we kiezen om te EQ Anti Age Collagen Premiumeten. Kies daarom de beste voorwaarden voor een gezonde mooie en energieke huid.
Collageen is het eiwit dat de primaire draagstructuur van de huid omvat. Het biedt de huid stevigheid en elasticiteit en heeft de unieke vermogen om vocht vast te houden.
Het lage moleculair gewicht maakt EQ Anti Age Collagen Premium uniek. Hierdoor kan de collageen makkelijk door het lichaam opgenomen worden. EQ Anti Age Collageen Premium is een natuurlijke bron van makkelijk opneembare collageen eiwitten. Het belangrijkste ingrediënt is collageen uit vis, een volledig natuurlijk product. Er is gekozen om Matcha groene thee en zee-Duindoorn (Hippophae rhamnoides) toe te voegen omdat beide ingrediënten van hoge kwaliteit zijn en bekend staan om hun vermogen om een gezonde huid te bevorderen. Naarmate we ouder worden en door onze leefomgeving en levenstijl, neemt de aanmaak van collageen in ons lichaam af.
Collageen is daarom een zeer belangrijke bouwstof voor het lichaam, o.a. je darmwand word hierdoor (weer) gezonder, je botten, huid, gewrichten, spieren, tanden, nagels en haren worden sterker. Dit alles is opgebouwd uit collageen.
Heb je voedingsintoleranties of een lekker darm welke ontstekingen in het lichaam veroorzaken?
Collageen is HET product om je darmwand snel en effectief weer te herstellen, i.c.m. met Pure Arctic Oil welke zorgt voor een onstekingsremmende werking en voor optimale opnamen van de collageen.

Allergieën: Het product bevat eiwitten uit vis en schaaldieren.

EQ Anti Age Collageen Premium is een collageen product met de toegevoegde ingrediënten Matcha groene thee en Duindoorn ( Hippophae rhamnoides ). EQ Anti Age Collageen Premium heeft een unieke combinatie van peptiden , aminozuren en vitaminen.

* Clinische studies tonen aan dat een collageen supplement de productie van collageen van de eigen huid stimuleert.
* De diepte van rimpels vermindert
* Minder droge huid na 8 weken
* Voor mannen en vrouwen

Klinische studies

Volgens klinische studies gedaan op de inname van gehydrolyseerd collageen, kan het verminderen van de diepte van rimpels en lijnen, en vocht aan de huid toevoegen:

Als we verouderen verliest onze huid veel collageen, waardoor rimpels ontstaan. Gehydrolyseerd collageen moleculen worden afgebroken naar kleinere delen en hebben een hoge biologische beschikbaarheid (tot 95%).
Matsuda et. al. vond in 2006 uit dat de inname van gehydrolyseerd collageen de productie van de huideigen collageen kan stimuleren. Er zijn ook andere studies die ondersteuning bieden voor Matsuda’s bevindingen.
Onder andere, een klinische studie uitgevoerd in 2008 waar 22 deelnemers Peptan slikten (die gehydrolyseerd collageen bevat). Na 12 weken was de diepte van de rimpels van deelnemers verlaagd met 24% in vergelijking met de controlegroep die een placebo slikten. Sommige van de deelnemers gaven ook aan dat hun huidskleur (32%) en de elasticiteit (45%)  was verbeterd.

Ook het vochtgehalte in de huid is bewezen te zijn toegenomen na inname van gehydrolyseerd collageen. Naast de Peptan-studie, is dit bewezen door Morganti (1987). Alle 68% van de deelnemers in deze studie gaven aan dat de huid minder droog was.

Een collageen supplement kan ook een positieve bijdrage leveren bij eczeem, psoriasis, spier en gewrichtsklachten.
Een groot deel van de huid, gewrichten en spieren bestaat uit collageen.

Gezondheidsvoordelen van collageen 

  • Collageen kan ook helend werken op de darmwand.
    Mensen die veel last hebben van brandend maagzuur of een spijsverteringsaandoening hebben zoals het prikkelbare darmsyndroom, een lekkende darm of de ziekte van Crohn kan het extra toevoegen helpen. Het geneest de slijmvliezen en herstelt de darmwand.
  • Collageen houd je huid elastisch
  • Je haar en nagels zullen naarmate je ouder wordt wat dunner worden, je haar wordt futloos en verliest zijn glans en je nagels worden zwakker. In je haar en nagels zit het eiwit keratine. Eiwitten zijn aminozuren en collageen zit hier vol mee. Door genoeg collageen binnen te krijgen zal het proces vertraagd worden en kan je langer genieten van mooie haren en nagels.
  • Je botten bestaan deels uit collageen. Daarom is het belangrijk om voldoende collageen binnen te krijgen. Botten zullen sterker blijven en wordt er pijn in gewrichten vermeden. Ook als je spieren wat stijf aanvoelen kan dat gaan afnemen.
  • Ondertsteunt de lever. Tegenwoordig krijgen we (te)veel toxische stoffen binnen. Collageen beschermt de lever en helpt bij het verwerken van deze stoffen. Tijdens een detoxkuur is het daarom ook handig om ervoor te zorgen dat je voldoende collageen binnen krijgt.

voor en na foto gebruik EQ Pure Arctic Oil en Anti Age Collagen Premium

Klik hier voor de informatie brochure

Bestel hier Anti Age Collagen Premium

Bestel je voor de eerste keer bij Eqology?
Ga naar www.eqology.com klik rechtsboven op login, vul bij EQ ID nummer dit nr in: 8212573
Maak een account aan en je kunt nu bestellen in de webshop van Eqology.

25% korting op de EQ Anti Age Collagen Premium?

Bestel een EQ Pure Arctic Oil Premium abonnement en je ontvangt op alle overige producten 25% korting, waaronder ook de EQ Anti Age Collagen Premium.