Uitleg msp

Microdermabrasie:
tijdens een microdermabrasie behandeling word de huid als ‘t ware ‘gezandstraald’ met kleine microkristalletjes die over de huid gespoten worden. Oneffenheden van de huid worden hierdoor vermindert en uw huid krijgt een mooie gladde uitstraling.
Door een microdermabrasie word de huid gestimuleert om zich te vernieuwen en meer collageen en elastine aan te maken en word het regeneratie proces van de de huid bevordert.

LowLevel Therapy (LLT)/Cold Laser:
Laser is een biostimulatie en heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen. Door licht in speciale golflengtes op de huidcellen te late inwerken, wordt de stofwisseling -de afvoer en aanvoer van lichaamsstoffen- binnen de cel geactiveerd. Als de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen optimaal zijn, dan verbetert de functie van de cel tot 70%. De cel krijgt weer kracht waardoor diverse huideigenschappen zoals elasticiteit worden verbeterd. Bij meerdere behandelingen treedt herstel van het celweefsel op. Over het algemeen zijn tussen de 6 en 8 behandelingen nodig om tot een bevredigend resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel wat men wilt bereiken.
Een vervuilde leefomgeving en veroudering kan leiden tot de daling van het HA-gehalte (hyaluronic acid) in de huid, met als gevolg dat de vochtregulering van de huid verzwakt en de huid er droog en ruw uitziet. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een serum welke hyaluronzuur bevat. Het hyaluronzuur zal door de huid worden opgenomen en de huid verstevigen. Het basis bestand van het hyaluronzuur is sodium hyaluronate, een huideigen stof, dat het vochtgehalte in de huid reguleert en zorgt voor stevigheid en opvulling.

Polishing the skin:
De afsluitende behandeling voedt en beschermd de huid. De massagekop heeft een excentrisch roterend effect en zorgt ervoor dat de Polishing crème in de huid wordt gemasseerd. De Polishing crème bevat actieve werkstoffen, als vitaminen en anti-oxidanten en een SP-factor 30. De behandeling werkt ontspannend en energiestromen worden gestimuleerd, waardoor spanningen losgelaten worden en de huid tot rust komt. Ook worden de bloedcirculatie en de lymfevaten gestimuleerd, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten